SON DAKİKA

En Son Nokta

ONUR DOĞANAY: GENÇLERİN TEMSİLCİSİ OLMAK İÇİN MECLİSE ADAYLIĞIMI KOYDUM

Pazarlama ve Reklamcılık alanında adından başarıyla söz ettiren Onur Doğanay AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyeliğine adaylığını koydu. Sevenleri ve kanaat önderleriyle geldiği ilçe teşkilatında dosyasını ilçe başkanı Harun Özer’e teslim eden Doğanay, ‘gençler olarak gönül verdiğimiz partimizde Esenyurt’a hizmet etmek için adaylığımı koydum’ açıklaması yaptı.

Bilgileri Kopyala
ONUR DOĞANAY: GENÇLERİN TEMSİLCİSİ OLMAK İÇİN MECLİSE ADAYLIĞIMI KOYDUM
Kategori: Genel - Bu haber 52.678 kez okundu.

TOBFED ve İTO üyesi olan ve genç yaşında kurduğu otomotiv şirketi ile adından başarıyla söz ettiren Onur Doğanay AK Parti Esenyurt belediye meclis üyeliğine adaylığını koydu.

Dostları, sevenleri, aile bireyleri ve kanaat önderleri ile ilçe başkanı Harun Özer’i makamında ziyaret eden Onur Doğanay adaylık dosyasını ilçe başkanı Harun Özer’e teslim etti.

Siyasete bu denli ilgi göstermesini annesi ve babasına bağlayan Onur Doğanay, ‘Annem Birgül Doğanay AK Parti Bahçeşehir kadın kolları kurucu belde başkanlığı ve Büyükçekmece AK Parti kadın kolları teşkilat başkanlığı yaptı. Babam da AK Parti’nin kurucuları arasında. Esenyurt’ta çok ciddi çalışmalar gerçekleştirerek partimizin başarısı için mücadele etti’ diyerek aile boyu siyasetle uğraştıklarını ifade etti.

“SİYASETTE GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇAN BİR İKTİDARIZ”

AK Parti’nin siyasette gençlerin önünü açtığını belirten genç meclis üyesi adayı Onur Doğanay, ‘Hükümet olarak gençlerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Ayrıca siyasette gençlerin önünü açan bir iktidarız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye’de önce 30 yaş olan seçme ve seçilme yaşını 25’e, ardından da 18 yaşına indirdik. Bu fevkalade büyük bir devrimdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan o mücadeleleri yaparken bazı örümcek kafalılar ‘Ya bu gencecik insanlar mı ülkeyi yönetecekler?’ diye 25-30 yaşındaki gençleri beğenmezlerdi. Kısaca gençlere güven duyulmaz gençler siyasi arenada rol alamazdı.

Ancak, parti büyüklerimiz gençlere güveniyor. Gençlerimiz Türkiye’nin geleceğidir. Eğer geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin önünü açmalı ellerinden tutmalı ve destek olmalıyız. Bu anlamda AK Parti Gençlik Kollarının ne denli düzenli ve prensipli çalıştığını da ayrıca belirtmek isterim, Gençlik Kolları teşkilatında görev yapan tüm kardeşlerimi de buradan ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hepsinin bu ülkeye katkı sağlayacak insanlar olacaklarını bilmek beni ayrıca gururlandırıyor.’

ESENYURT’UN DAHA YAŞANILABİLİR KENT OLMASINI AK PARTİ SAĞLAYACAK

Esenyurt’ta gördük ki CHP’li iktidarlar yerel belediyeciliği beceremiyor. 5 yıllık süreç bizim bunu yaşayarak tecrübe etmemizi sağladı. Bu kentin sorunu sadece ama sadece AK kadrolar çözer. Hem Esenyurt, hem de İstanbul bu seçimde mutlaka AK Parti ailesine teslim edilmelidir. Nedeni; AK Partili belediyelerin yerel hizmetler konusunda başarısından dolayıdır. AK Parti teşkilatları olarak inşallah hem Esenyurt’ta hem de İstanbul’da dilediğimiz başarıyı çok çalışarak elde edeceğiz’ diyerek parti olarak 31 mart gecesi başarılı olacaklarını belirtti.

ONUR DOĞANAY KİMDİR?

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!