SON DAKİKA

En Son Nokta

ORDULULARDA MUSTAFA GEVREK RÜZGÂRI! 3 ADAYDAN FAZLA OY ALDI

Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu kongresini gerçekleştirdi. 4 adayın yarıştığı kongrede mevcut başkan Mustafa Gevrek diğer 3 adayın toplamından daha fazla oy alarak yeniden Ordu Dernekler Federasyonu başkanı oldu.

Bilgileri Kopyala
ORDULULARDA MUSTAFA GEVREK RÜZGÂRI! 3 ADAYDAN FAZLA OY ALDI
Kategori: Genel - Bu haber 10.537 kez okundu.

Esenyurt’un en güçlü federasyonlarının başında gelen Esenyurt Ordulu Dernekler Federasyonu (ESOF) kongresini dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Kongrede 4 başkan adayı yarıştı. Derneğin mevcut başkanı Mustafa Gevrek rüştünü ispatlayarak 3 rakibinden daha fazla oy aldı ve bir kez daha başkanlığa seçildi.

460 delegesi bulunan ESOF’da bugün kongreye 412 delege katılarak oy kullandı. Kullanılan geçerli oylarda Mustafa Gevrek 212, Serdal Çatanak 90, Yusuf Karademir 72 ve İlhan Işık ise 37’sini aldı.

Kongre neticesinin açıklanmasından sonra delegelere yönelik teşekkür konuşması gerçekleştiren Başkan Mustafa Gevrek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Gevrek konuşmasında, ‘Bu yarışta bizlerle beraber mücadele eden bir birinden değerli başkan adaylarımız Serdal Çatanak, Yusuf Karademir ve İlhan Işık’ı Federasyonumuza yakışan, saygın mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Her şey ORDU için.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Ordulu vatandaşlarımıza ve derneklerimize, birlikte yaşadığımız Esenyurtumuza katkı sunmaya devam edeceğiz.

Bizlere güvenerek bu göreve layık gören tüm hemşerilerimize bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyorum’ açıklaması yaptı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!