SON DAKİKA

En Son Nokta

OSMAN NURİ BAKIRCI EĞİTİME DESTEK VERMEYİ SÜRDÜRÜYOR

Birçok il ve ilçede okullar yapan ve eğitim kurumlarına destek veren Esenyurtlu iş adamı Osman Nuri Bakırcı, Mardin Savur ilçesinde yaptırdığı İşgören Osman Bakırcı Ortaokulu’nda gerçekleşen karne dağıtım törenine katıldı. Bakırcı burada yaptığı konuşmada bundan önce olduğu gibi bundan sonrada eğitime destek vermeyi sürdüreceğini belirtti.

Bilgileri Kopyala
OSMAN NURİ BAKIRCI EĞİTİME DESTEK VERMEYİ SÜRDÜRÜYOR
Kategori: Genel - Bu haber 42.743 kez okundu.

Birçok il ve ilçede Osman Bakırcı Osman Nuri Bakırcı adını taşıyan okullar yaptıran Osman Nuri Bakırcı Mardin’in Savur ilçesinde yaptırdığı İşgören Osman Bakırcı Ortaokulunda gerçekleşen 2022-2023 eğitim öğretim sonu karne dağıtım törenine katıldı.

Başarılı öğrenci ve öğrencilere büyük destekte bulunan öğretmenlere plaket takdim ederek öğrencilere hediyeler dağıtan Osman Nuri Bakırcı, ‘geleceğimize ışık tutacak bugünün çocukları, öğrencilerimizin yarının iş adamları, doktor, avukat, hakim, savcı, eğitimci, asker ve başarılı polisleri olarak görüyorum’ açıklaması yaptı.

OSMAN BAKIRCI KİMDİR?

Çalışmalarını ve özellikle eğitim kurumlarına katkılarını sürdürmeye devam edeceğini belirten iş adamı Osman Nuri Bakırcı Ensonnokta’ya yaptığı açıklamada yaşadıklarını anlattı.

Bakırcı, ‘15 Mart 1974 yılında Erzurum ili Palandöken ilçesinde dünyaya geldim. Eğitim hayatıma Palandöken’de başladım. Ortaöğretim ve Üniversite’yi yurtdışında tamamladım.

Babamın ilkelerini benimseyerek; iş hayatında yer almak idealim olmuş ve eğitim hayatım devam ederken 1994 yılında ilk şirketimi kurmam vuku bulmuştur. Yeni fikirler ve projeleri hayata geçirerek bulunduğum sektörlerde öncü adımlar attım.

2016 yılında ülkemizde yaşanan sancılı süreç beni ve iş hayatımı derinden sarsmıştır. Ama yılmadan, pes etmeden mücadeleme devam ederek adeta küllerimden yeniden doğarak hedeflediğim yolda yürümekteyim. Nitekim 2004 yılından beri gerek sosyal sorumluluk projeleri, gerekse saha çalışmaları ile aktif olarak sürdürdüğüm siyasi hayatıma 2018 Milletvekilli Aday Adayı olarak devam ettim.

1994 yılında kurduğum ilk şirketimin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini ifa etmekteyim. Başta inşaat olmak üzere; Elektrik ve Medya sektörünün geliştirilmesini hedef edindim. Ülkemde ve yurt dışında birçok toplu konut yapım işleri üstlenerek iş hayatım devam etmekteyim. Toplu konut anlayışına farklı bir açıdan yaklaşarak; insanların ilk evlerine sahip olmaları temennisi ile sosyal konut projelerinde bir devrim yaparak; öz sermaye ve tecrübelerime dayanarak sosyal konutlar ürettim. Sıcak yuva eşittir huzurlu toplum ilkesini her daim göz önünde tutarak aile birliğinin önemine vurgu yaptım. Tarihi ve kültürel miraslarımıza sahip çıkarak; ticari amaç hedeflemeden restorasyonları ile günümüze kazandırmaya çabaladım. Bundan sonra inşallah ülkemize ve milletimize çok daha anlamlı ve yararlı projeler sunmaya devam edeceğim’ açıklamasında bulundu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
3 ADET YORUM YAPILDI
Metin Erdek Kasım 3, 2023 / 11:58 Yanıtla

Osman Nuri bakırcı dolandicidir, Beylikdüzü nde milleti dolandırdı

Metin Erdek Kasım 3, 2023 / 11:59 Yanıtla

Önce konut mağdurlarının parasını evini versin sahtekar herif

Metin Erdek Kasım 3, 2023 / 12:15 Yanıtla

Bu Osman Nuri Bakırcı, önce Beylikdüzü’nde Dolandırdığı insanların evini teslim Etsin, sayın Cumhurbaşkanımız dan bir an önce bu olayı çözüme kavuşturmasini bekliyoruz

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!