SON DAKİKA

En Son Nokta

OSMAN NURİ BAKIRCI SEYDİŞEHİR’DE YAPTIRDIĞI KÜTÜPHANEYİ BİTİRİP TESLİM ETTİ

Hayırsever işadamı Osman Nuri Bakırcı daha önce söz verdiği Konya Seydişehir Kütüphane inşaatını bitirip Konya Kültür Turizm İl Müdürlüğüne protokolle teslim etti.

OSMAN NURİ BAKIRCI SEYDİŞEHİR’DE YAPTIRDIĞI KÜTÜPHANEYİ BİTİRİP TESLİM ETTİ
Kategori: EĞİTİM - Bu haber 45.662 kez okundu.

Türkiye genelinde bugüne kadar yaklaşık 36 okul, yurt, cami yapılmasına imza atan hayırsever işadamı Osman Bakırcı yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Konya Kültür Turizm Başkanlığı ile Osman Nuri Bakırcı arasında imzalanan Seydişehir ilçesinde bulunan Kütüphane inşaatı bitirilip Konya Kültür Turizm il Müdürlüğüne protokolle teslim edildi.

BAKIRCI: GURULUYUM

Sunduğu katkıların kendisini mutlu ettiğini belirten Osman Nuri Bakırcı, ‘Türkiye genelinde 36 okul, yurt, cami yapılmasına imza attım. Yüzlerce çocuğumuza burs verdik. Bu ülkeyi seviyorum. Bu ülkenin gençleri için geleceği için devletimizin ihtiyaç duyduğu hangi il de olursa olsun yaşanan problemleri çözmek için adım atmaya hazırım.

Bugün Konya Seydişehir Halk Kütüphanesini teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. 2012-2016 yılları arasında Fetö terör örgütünün batırmak istediği iş adamlarından biriyim.

Ciddi problemler yaşadım mı evet. Ama Allah’a şükür bu zorlu sınavı atlattım.

İnşallah bundan sonra kaldığımız yerden devam ederek başarılı projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğim.

Bahsettiğim gibi imkanlarım doğrultusunda devletimizin nerede yardıma ihtiyacı varsa oraya dokunmaya devam edeceğim’ diyerek bundan sonrada ihtiyaç olan alanlara katkı sunmaya devam edeceğini ifade etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Emine KESER Ağustos 21, 2023 / 23:42 Cevapla

Ülkemiz için, gençlerimizin geleceği için gecesini gündüzüne katan değerli iş adamı Osman Nuri Bakırcı”ya çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.