SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖZEL HABER: ABİ BÖYLE YAPARSA KARDEŞ NE YAPSIN

Ensonnokta.com’un gündeme getirdiği Esenyurt Belediyesi’nde ki fotoğraf kesme olayından sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’da Esenyurt Belediye Başkanı ve İlçe Başkanının fotoğrafını kesti.

ÖZEL HABER: ABİ BÖYLE YAPARSA KARDEŞ NE YAPSIN
Kategori: Genel - Bu haber 217 kez okundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Esenyurt’ta yaşayan 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir’i evinde ziyaret etti.

MEVLÜT UYSAL RESMİ TWİTTER HESABINDAN BU RESMİ KULLANDI

 

Mevlüt Uysal, bu ziyarette yanına Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik ve Başakşehir AK Parti İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas’ı aldı.

Ziyaret sonrasında resmi Twitter adresinden fotoğraf paylaşan Uysal, yıllardır görev yaptığı mesai arkadaşı Başakşehir Belediye Başkanı Yasir Kartoğlu ve Başakşehir AK Parti İlçe Başkanının karede olduğu fotoğrafı servis etti. Oysa aynı fotoğraf karesinde Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik’de vardı.

MEVLÜT UYSAL’IN ZİYARETİNDE BU FOTOĞRAF KARESİ DE VARDI

Ensonnokta.com’u arayan Esenyurt AK Parti teşkilat mensupları duruma içerlenirken üzüntülerini de ifade ettiler.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.