SON DAKİKA

En Son Nokta

ÖZYURTLAR VE BAHAŞ HOLDİNG RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

İstanbul’un saygın şirketleri Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding yayınladıkları mesaj ile Türk halkının Ramazan Bayramını kutladı.

ÖZYURTLAR VE BAHAŞ HOLDİNG RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 5.262 kez okundu.

İstanbul 3. bölgenin saydın Holdingleri Özyurtlar ve Bahaş Holding yayınladıkları mesaj ile Müslüman dünyasının ve Türk halkının Ramazan Bayramını tebrik etti.

Bayramların cemiyet hayatımızda çok özel bir yeri vardır. Çocuklar, gençler, olgunlar ve yaşlılar grup grup camilere doluşurlar, büyük bir huşu içerisinde namazlarını eda ederler. Bayram namazından sonra bütün Müslümanlar birbirlerinin bayramlarını tebrik ederler, daha sonra aile büyükleri, eş-dost, akraba ve komşuları ziyaret ederek, büyüklerin ellerini öpüp dualarını alırlar. Bayramlar sevgi ve saygının artmasına vesile olur. Yine dini bayramlarımızdaki güzel adetlerimizden biri de, yetimler, fakirler, garipler ve çocukların sevindirilmesi, yardıma muhtaç kimselere yardım ellerinin uzatılması, içtimaı yardımlaşma ve dayanışmanın tezahür etmesidir. Ramazan bayramında fakirlere sadaka-ı fıtır verilmesi, kurban bayramında ise, akrabaya ve komşulara kurban etinden dağıtılması ne kadar hikmetlidir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.