SON DAKİKA

En Son Nokta

RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ramazan Bayramı Müslüman dünyasında olduğu gibi ülkemizde de sevinçle karşılandı. Bölgemizin önemli siyasetçileri, iş insanları, STK başkanları, hukukçuları, bürokratları ve esnafları gönderdikleri mesajlarla Türk halkının Ramazan Bayramını tebrik etti.

Bilgileri Kopyala
RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Kategori: Genel - Bu haber 79.146 kez okundu.

HARUN ÖZER-AK PARTİ ESENYURT İLÇE BAŞKANI: Sevdiklerinizle beraber hayırlara vesile olacak bir Ramazan Bayramı geçirmeniz dileğiyle. Ramazan Bayramımız mübarek olsun…

TOGAY ÇOBAN- AK PARTİ ESENYURT VE İBB MECLİS ÜYESİ/GRUP BAŞKAN VEKİLİ: “Ramazan Bayramı tüm çevrenize huzur ve mutluluk getirsin. İyi bayramlar…”

BAHATTİN DEMİR-SAMYELİ EĞİTİM VAKFI BAŞKANI: Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun…

RECEP TETİK-HALİÇ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ AVCILAR HOSPİTAL YÖN. KUR. BŞK: Güzellik, birlik, beraberlik, dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyorum…

ERKAN SANATSEVER-ESS BİYOSİDAL YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin…

MURAT ÖZDEN-AK PARTİ İBB VE ESENYURT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ: Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun…

ABDURRAHMAN ADA-ESENYURT KARADENİZ DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI: Bayramın insanlığına huzur ve bereket, özellikle işgal altında bulunan Gazzeli kardeşlerimize de özgürlük getirmesi temennisiyle… Daha nice bayramlara…

MURAT TURAN-AK PARTİ ESENYURT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ: Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…

GÜRBÜZ SÜLEYMANOĞLU-MÜSİAD ARDAHAN KURUCU BAŞKANI: Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun… Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli, bayramlar nasip etsin…

KEMAL ÇETİN-AK PARTİ ESENYURT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ: Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri. Kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Bayramınız Mübarek olsun…

AYTAÇ ÖZER-İŞ ADAMI: Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

TARIK EMRE AŞIK-MDA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah’a. Erişelim birlikte nice Ramazanlara. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun…

RECEP GÖKMEN-AK PARTİ ESENYURT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ: Dostlukların pekiştiği, sevinçlerin çoğaldığı, hayallerin gerçek olduğu, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu sevgi dolu nice bayramlara. Ramazan Bayramınızı tebrik ederim…

TİMUR AKÇİÇEK-İŞ ADAMI: Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazanın Bayramın Mübarek Olsun…

ŞAHİN KIRMIZI-5K MÜHENDİSLİK/REDPAİNT: Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

EVREN PEHLİVAN-ORDU KUYUMCULUK: Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar…

KORAY ÇORUH-CRH YAPI MİMARLIK: Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

BAYRAM BUĞDAYCI-FİBA HAFRİYAT NAKLİYAT İNŞAAT YAPI PETROL: Ramazan Bayramı’nın ışığı, kalplerimizi aydınlatsın, yüzlerimizi güldürsün. Bu mübarek günlerin, hayatımıza huzur, sevgi ve neşe getirmesini dilerim. Ramazan’ın manevi atmosferinde, bir ay boyunca tuttuğumuz oruçlar, kıldığımız namazlar ve ettiğimiz duaların kabul olmasını temenni ederim.

ENGİN DÜZ-ARDAHAN KÜLTÜR EVİ BAŞKAN YARDIMCISI: Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

OKAN ÇİFTÇİ-DÜNYA RULMAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Bayramın bereketi, sofralarınıza; neşesi, kalplerinize dolsun. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. İyi bayramlar.

MAHİR BUDAK-CHP AVCILAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ: Ramazan Bayramınız mübarek olsun, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

HASAN KARATAŞ-AK PARTİ BÜYÜKÇEKMECE MECLİS ÜYESİ: Dualarınızın kabul, sofralarınızın bereketli olduğu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Mutlu bayramlar!

TARKAN KAYA-AK PARTİ AVCILAR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ: Gönüller bir, sofralar bereketli, yüzler mutlu olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

ÖMER KAHRAMAN-MARMARA FIRINCILAR DERNEK BAŞKANI: Bayramın getirdiği mutluluğun tüm yılınıza yayılmasını dilerim. Mutlu bayramlar!

SİNAN TİRYAKİ-LAFED GENEL BAŞKANI: Gülümsemelerin eksik olmadığı, sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz neşeli bir bayram dilerim.

FEHMİ KAVÇAN-İŞ ADAMI: Yüreklerinizin neşeyle dolu olduğu, gönüllerinizi ferahlatacak bir bayram geçirmenizi dilerim.


EMİN BATMAZOĞLU-HUKUKÇU: Ramazan Bayramı’nın tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesini dilerim.


YUSUF KANCA-KANCA İNŞAAT: Ramazan Bayramı’nın sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkacağı, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.

RASİM EKMEKÇİ-İŞ ADAMI: Bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.


BURHAN ŞAŞMAZ-İSTANBUL BATMAN KÜLTÜR EVİ BAŞKANI: Ramazan Bayramı’nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

HAYRETTİN TAN-TAN YAPI İNŞAAT: Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.


SAİT ÜSTÜNDAĞ-ÜSTÜNDAĞ İNŞAAT: Cenabı hak tuttuğumuz oruçları, yaptığımız hayırları kabul etsin. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.


FERDİ KILIÇ-FERD YAPI: Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

ORHAN ONUR-ESENYURT İL DERNEKLER BİRLİĞİ BAŞKANI: Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

KEMAL TÜRK-AVCILAR ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI: Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!