SON DAKİKA

En Son Nokta

RECEP EROL 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI

Türk halkının kazandığı en büyük zaferler arasında yer alan Çanakkale Savaşı’nın 109. yıl dönümü dolayısıyla bugün yurt genelinde etkinlikler sürüyor. AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol’da bu özel günü yayınladığı mesaj ile kutladı.

Bilgileri Kopyala
RECEP EROL 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 75.153 kez okundu.

109. yıl önce bugün Çanakkale Savaşı’nda Türk ordusu düşman askerlerine karşı verdiği mücadelede zafer elde etmişti. Kısıtlı imkanlara ve zor şartlara rağmen vatanını savunan Türk askeri on binlerce şehit verdiği Çanakkale’den düşman birliklerinin geçmesini engellemeyi başarmıştı.

RECEP EROL’DAN MESAJ VAR

Bu anlamlı zaferin bugün yıl dönümü olmasından dolayı yurt içi ve yurt dışından zaferi kutlama ve şehitleri anma mesajları gelmeye devam ediyor. AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol’da bu özel günü yayınladığı mesaj ile kutladı.

Başkan Adayı Recep Etol, “Çanakkale’yi geçilmez kılan ecdada rahmet, Çanakkale ruhunu yaşatanlara selam olsun. Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı minnet ve saygıyla anıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!