SON DAKİKA

En Son Nokta

ŞAHİN KIRMIZI: CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN YENİDEN SEÇİLECEK

Avcılar’ın sevilen ismi, iş insanı, AK Parti Avcılar kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi Şahin Kırmızı AK Parti 3. Bölge milletvekili aday adaylık başvurusu gerçekleştirdi. Kırmızı yaptığı açıklamada ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs gecesi bir kez daha cumhurbaşkanı olacaktır. Buna yürekten inanıyoruz’ dedi.

ŞAHİN KIRMIZI: CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN YENİDEN SEÇİLECEK
Kategori: Genel - Bu haber 23.606 kez okundu.

5K Mühendislik ve Red Paint yönetim kurlu başkanı Şahin Kırmızı kurucu yönetim kurulu üyeliği yaptığı AK Parti’de İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı oldu.

İş dünyasında gösterdiği başarılı performansla ve yatırımlarıyla dikkat çeken Şahin Kırmızı, son dönemde ise özellikle başkanlığını yaptığı Balıkyoluspor ve Yeşilkentspor ile futbol alanında adından başarıyla söz ettirmeye başladı.

AK Parti kurulduğunda Avcılar’da kurucu yönetim kurulu üyeliği görevinde de bulunan Şahin Kırmızı 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde partisinden 3. Bölge milletvekili adayı olarak yola çıktı.

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE YÜZYILI BAKIMINDAN TARİHİ BİR SEÇİM

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine değinen Kırmızı, ‘2023 seçimleri Türkiye Yüzyılı bakımından tarihi bir seçim olacaktır. Milletimiz öyle dışarıdan suflelerle siyasette yol almaya çalışanlara değil milletin bağrından kopan gerçek fikirlerle milletle birlikte aynı istikamete yürüyenlerin arkasında duracak. Bu kişide hiç kuşkusuz Recep Tayyip Erdoğan’dır’ açıklaması yaptı.

ŞAHİN KIRMIZI KİMDİR?

Şahin Kırmızı STK ve spor kulüplerinde ki başarısını iş dünyasında da sürdürüyor. 5K Mühendislik ve REDpaint markasıyla ticari hayatını sürdüren Kırmızı ayrıca AK Parti Avcılar kurucu yönetim kurulu üyeliği görevinde de bulundu.

5K Mühendislik firması elektrik altyapı mühendislik hizmetleri ve REDpaint markasıyla yalıtım malzemeleri üretimi yapmakta.

Şahin Kırmızı ve kurduğu şirketleri Türkiye’nin değerli Odaları ve derneklerinde önemli bir konum elde etmiştir.

Türkiye Mühendisler Mimarlar odası üyesi, Malzeme Mühendisleri Odası üyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi üyesi, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçılar Birliği üyesi, Şanlıurfa Sanayici İş insanları Derneği Genel Sekreteri. Basiretli ve Erdemli Sanayici İş İnsanları Derneği Genel Sekreteri, MÜSİAD Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Üyesi. Entegre Tesis Yönetimi Derneği üyesi.

SOSYAL PROJELERİ ÖN PLANA ÇIKIYOR

Şahin Kırmızı, amatör branşlarda REDpaint Avcılar Yeşilkent Spor ve 5K Mühendislik Esenyurt Balık Yolu Spor Kulübü Başkanlıklarını yürütüyor. İstanbul Gelişim Üniversitesinde Danışma Kurulu Üyesi ve Dış Paydaşlık REDPAİNT, REDManto, Alamana, Wajahatul Cezayir markalarıyla yaklaşık 20 ülkeye yerli ve öz kaynaklarla üretilen ısı, su, yangın nem küf rutubet ve elektrik yalıtımı sağlayan anti bakteriyel boya sıva kıvamında termal kaplama malzemeler üretiyor.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.