SON DAKİKA

En Son Nokta

ŞAHİN KIRMIZI ÖDÜLE DOYMUYOR

Bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Kapalı Çarşı Yılın Enleri’ ödül töreninde birbirinden ünlü isimler çeşitli sektörlerde ödüle layık görüldü. Törende bölgemizin önemli işadamı Şahin Kırmızı REDpaint markası ile ‘Yılın En İyi Yalıtım Firması’ ödülünü aldı.

Bilgileri Kopyala
ŞAHİN KIRMIZI ÖDÜLE DOYMUYOR
Kategori: Genel - Bu haber 40.296 kez okundu.

Kapalı Çarşı Yılın Enleri ödül töreni her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel olarak gerçekleştirildi.

Bir birinden ünlü isimlerin sahne aldığı ödül töreninde birçok isim çeşitli kategorilerde ödüle layık görüldü.

REDpaint markası ile son zamanda adından başarıyla söz ettiren ve geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Yapı Fuarında, fuarın yıldızı olan iş adamı Şahin Kırmızı 5K MÜHENDİSLİK REDpaint Markasıyla Kapalıçarşı Ödül Gecesinde ‘Yılın En İyi Yalıtım Firması’ ödülünü aldı.

Ödül Gecesi’nde Ensonnokta’ya özel açıklamalar yapan 5K Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırmızı, ‘Her yıl yapılan ve Türkiye’nin en prestijli ödül töreni olarak kabul edilen Kapalı Çarşı Yılın Enleri ödül töreni bu yılda seçkin konukların katılımı ile gerçekleştirildi. Binlerce esnafımızın oylarıyla sektöründe başarılı olan isimlere ve firmalara ödüle layık görüldü.

Geleneksel hale gelen ödül törenimize bu yıl yurtdışından da katılım oldu. Avrupa’nın farklı ülkelerinde faaliyet gösteren Türk işadamlarımız da bu yılki ödül listesinde yer aldı. Avrupa’daki başarılı iş çalışmalarından dolayı onları bir kez daha tebrik ediyorum. Hepsi birbirinden kıymetli, çalışmalarıyla öne çıkan iş, sanat, medya, akademi, siyaset camiamızın değerli üyeleriyle gururlarını paylaşıyoruz. Hepsini bir kez daha kutluyorum. Bizleri ödüle kayık gören organizasyonun mimarlarına bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!