SON DAKİKA

En Son Nokta

SAİT ÜSTÜNDAĞ YÜZLERCE ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ

Yardımseverliği ile bilinen Esenyurt’un tanınmış ş insanı Sait Üstündağ yüzlerce çocuğun sünnet masraflarını üstlenerek erkekliğe ilk adım atmalarına şahitlik etti.

Bilgileri Kopyala
SAİT ÜSTÜNDAĞ YÜZLERCE ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ
Kategori: Genel - Bu haber 8.053 kez okundu.

İş insanı Sait Üstündağ muhtarlar, STK’lar, kanaat önderleri, dostları ve sevenlerinin kendisine ulaştırdığı ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirerek anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Çeşitli sağlık kuruluşuyla yaptığı anlaşma ile mahallelerde sünnet kampanyası tertipleyen Üstündağ vatandaşlardan büyük beğeni aldı.

Düzenlediği çalışmayla alakalı Ensonnokta’ya açıklama yapan iş insanı Sait Üstündağ sosyal anlamda paylaşmayı ilke edinerek çalıştığını belirterek “Bu kapsamda tarafıma ulaşan ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sünnet ettirerek erkekliğe ilk adım atmalarına şahit olduk. Evlatlarımızın delikanlılığa ilk adımı olan sünnetlerinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tarafımıza ulaşan ailelerimizin çocuklarının yapılan sağlık kontrollerinden sonra sünnet olmasına vesile olduk. Çocuklarımız bu şehrin geleceği, biz de evlatlarımızın geleceği adına her zaman yanlarındayız. Çocuklarımızın çok daha güzel günlerinde, sağlıkla afiyetle birlikte olalım. Düğünlerinde beraber olalım, onlarla birlikte övünelim. Dilerim ki askerlikleri ve evliliklerinde da beraber oluruz” açıklaması yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!