SON DAKİKA

En Son Nokta

SAİT ÜSTÜNDAĞ’DAN ARDAHAN’A TAZİYE EVİ SÖZÜ

Memleketi Göle’ye yaptığı taziye evi ve cami ile yardımseverliğini gösteren iş insanı Sait Üstündağ düzenlediği iftar yemeğinde Ardahan’a da bir taziye evi sözü verdi.

Bilgileri Kopyala
SAİT ÜSTÜNDAĞ’DAN ARDAHAN’A TAZİYE EVİ SÖZÜ
Kategori: Genel - Bu haber 11.512 kez okundu.

Kars, Ardahan, Iğdır yöresinin milletvekilini, önemli iş insanlarını, ilçe başkanlarını, siyasilerini ve kanaat önderlerini iftar sofrasında ağırlayan iş insanı Sait Üstündağ burada önemli açıklamalar yaptı. İftar sofrasını onurlandıran misafirlerine teşekkür eden Üstündağ, ‘İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun. Birlik ve Beraberliğimizi bozmasın. Daha önce doğduğum ilçe Göle’ye bir taziye evi ve cami yaptırmıştım. Buradan Ardahan’lı dostlarıma söylüyorum. Güzel bir yer buldukları takdirde Ardahan’a da taziye evi sözü veriyorum’ açıklaması yaptı. Üstündağ’ın bu açıklaması hemşerileri tarafından alkışla destek buldu.

İftar yemeğine katılan MHP ilçe Başkanı Halil Kaval da kendisini davet eden Üstündağ ailesine teşekkür etti. İftar yemeklerinde siyaset yapılmasın doğru bulmadığını belirten Kaval, katılımcılara hayırlı Ramazanlar dileğinde bulundu.

AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, Sait Üstündağ’ın birçok etkinliğine katıldığını ve yardımsever kimliği ile tanıdıklarının altını çizerken, Ramazan’ın maneviyatı ile toplumları bir araya getirdiğini ve bu gibi güzel buluşmalarda dostlarla hasbihal ettiklerini belirtti. Bu anlamda Sait Üstündağ’a teşekkür eden Özer, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İftar yemeğinde yer alan isimlerden bir diğeri de AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Burçak Uygun’du. Selamlama konuşması gerçekleştiren Uygun, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin selamını getirdiğini belirterek Kars, Ardahan, Iğdır yöresinin güzel insanlarıyla bir arada olmanın kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Son seçimde CHP’den Başakşehir Belediye Başkan adayı olan Yeminli Mali Müşavir Abdülhadi Akmugan da hemşerileriyle Üstündağ ailesinin düzenlediği iftar yemeğinde yer aldı. Birçok eski dostu bir arada görmenin kendisi için önemli olduğunu belirten Akmugan, dilerim hep birlikte ülkemizin yaşadığı bu zorlu süreçten çıkmayı başarırız diyerek güzel günler görme temennisinde bulundu.

MADAK; ESENYURTTA OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR

Özellikle iş insanı Sait Üstündağ’a teşekkür eden AK Parti İstanbul il başkan yardımcısı Sevim Sayım Madak, bu sayede hemşerilerinin yoğun yaşadığı Esenyurt’ta onlarla bir araya gelme fırsatı yakaladığını belirtti. Üstündağ ailesinin birçok etkinliğinde yer aldığını, dayanışmaya önem verdiğini belirten Madak, ‘Sait bey sağolsun tüm etkinliklerine bizi davet ediyor. Fırsat buldukça katılıyorum. İyi ki var. Onun sayesinde uzun bir süredir bir araya gelemediğim hemşerilerimle bir araya gelip hasbihal etme fırsatı yakalıyorum. Bugün burada olmakta memnun edici. Rabbim bizleri, ailelerimizi ve ülkemizi korusun’ diyerek iyi niyet temennilerinde bulundu.

ÇOK SAYIDA OKULUN TEMELİNİ ATIYORUZ

AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’da iftar programına katılan isimler arasında yer aldı. Esenyurt’ta her gün bir dizi etkinliklere katıldığını belirten ve ilçenin problemlerini yakinen takip ettiğini belirten Ayrım, ‘Öncelikle Sait beye ve ailesine teşekkür ediyorum. Bu yıl geleneksel olarak 10. kez iftar yemeğini bizleri bir araya getirdi. Bunların birçoğuna katıldık tabiki. Dostlarımızla, hemşerilerimizle hasret giderme fırsatı yakaladık. Ayrıca memleketine yaptığı yardımalrıda biliyoruz. Rabbim yardımlarını kabul eylesin. Esenyurt için çalışmaya devam ediyoruz. İlçenin problemleri konusunda ciddi adımlar atıyoruz. Önümüzde ki günlerde inşallah Cumhurbaşkanımızla birlikte bu ilçede çok sayıda okulun ve kreşin temelini atacağız. Diğer kurumlarla alakalı ne problem varsa anında gerekli yerlerle görüşerek müdahale ediyoruz. Herkes bunu böyle bilsin’ diyerek Esenyurt’a hizmeti kendilerinin getirdiğinin altını çizdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!