SON DAKİKA

En Son Nokta

SALİH KAYA: HER ZAMAN GAZETECİLERİN YANINDA OLACAĞIM

Siyasetçi ve iş insanı Salih Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bölgedeki gazetecilerle Şivekar Restoran’da sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kaya yaptığı açıklamada her daim gazetecilerin yanında olacağını belirtti.

Bilgileri Kopyala
SALİH KAYA: HER ZAMAN GAZETECİLERİN YANINDA OLACAĞIM
Kategori: Genel - Bu haber 79.028 kez okundu.

SertKaya Lojistik sahibi iş insanı Salih Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, bölgede görev yapan gazetecileri kahvaltıda ağırladı.

Beylikdüzü Şivekar Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programına çok sayıda basın mensubu katılırken ev sahibi Salih Kaya gazetecileri her zaman önemsediğini ve buluşmalarının sık aralıklarla olması isteğini dile getirdi.

Önce ki dönemlerde Deva Partisi Esenyurt İlçe başkan yardımcılığı yapan Salih Kaya, aktif siyasete ara verdiğini, iş ve ticari faaliyetlerine yoğunlaştığını ifade etti.

“GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN DİKEKLERİMLE KUTLUYORUM”

Salih Kaya, “Bugün bölgemizin değerli basın mensupları ile bir araya gelmek beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu anlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. İnşallah bundan sonrada her zaman hep birlikte iletişimde kalırız. Sert Kaya Lojistik firmasının sahibiyim. Firma olarak lojistik alanda, İnşaat alanında ve ayrıca bünyemizde ambalaj üretimi yapan bir şirketimiz bulunmaktadır. 3’cü bölgede etkin faaliyet gösteren bir firma olarak, 250 personel istihdam ediyoruz” dedi.

ŞU ANDA SİYASETTE AKTİF BİR GÖREV DÜŞÜNMÜYORUM”

Sözlerine devam eden Kaya; “Süreç içinde kısa bir dönem Deva Partisinde görev aldık. Sonrasında ise CHP ile bir rozet takma durumumuz oldu. Fakat siyasette aktif olarak bir faaliyet içinde değilim. Bugün sizlerle bir arada olmamız kesinlikle bir siyasi kimlikle değildir. Bölgede faaliyet gösteren bir iş insanı olarak sizlerle bir araya gelmiş bulunuyorum. Bizim siyasi görüşümüz, duruşumuz bellidir. Fakat son günlerde siyasi arenada belirsizlik ve puslu bir hava var. Bu sebeple siyasette aktif bir rol almıyorum. Tabi siz değerli basın mensupları sadece siyasi faaliyetleri takip etmiyorsunuz. Her alanda mesleğinizi icra ediyorsunuz. Bizde bu manada bölgede ki çalışmalarımızı, faaliyetlerimizi, icraatlerimizi ifade etmek adına sizlerle belirli periyotlarda bir araya gelmeyi istiyoruz” dedi.

İş insanı Salih Kaya gazetecilerin sorularını cevaplaması ardından program sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!