SON DAKİKA

En Son Nokta

SAMSUNLULAR GARA ŞEHİTLERİNİ ANDI TERÖRÜ LANETLEDİ

İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) üyeleri, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara’da, terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen polis, asker ve mit görevlileri için anma töreni düzenledi.

Bilgileri Kopyala
SAMSUNLULAR GARA ŞEHİTLERİNİ ANDI TERÖRÜ LANETLEDİ
Kategori: Genel - Bu haber 14.096 kez okundu.

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 16 asker, polis ve mit görevlisi dualarla anıldı. İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 kişi için Esenyurt Meydanı’nda anma programı düzenledi. Meydana 13 şehidi temsilen 13 çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Program Kuran Kerim tilavetiyle son buldu. Meydanda toplanan kalabalık grup, ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütü PKK aleyhinde sloganlar attı.

İSDEF Genel Başkanı Erol Türkoğlu, dernek olarak her zaman devletin ve Türk ordusunun yanında olacaklarını vurgulayarak, “Bu katliamın PKK terör örgütü ve destekçilerinin hesaba çekilmesi için bir karar ve kader anı olduğuna inanıyor, PKK’yı ve destekçilerini buradan lanetliyorum.” diye konuştu.

Yapılan tören sonrasında Dernek üyeleri anma programının ardından Esenyurt Meydanı’ndan ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!