SON DAKİKA

En Son Nokta

SAMSUNLULAR ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu anlamlı çalışmaya imza attı. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan 12 Mehmetçiğimiz için dernek merkezinde mevlit programı düzenlerken şehitlerimiz için dualar edildi.

Bilgileri Kopyala
SAMSUNLULAR ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI
Kategori: Genel - Bu haber 61.610 kez okundu.

Merkezi Esenyurtta bulunan İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) önemli ve anlamlı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Gazze’de hayatını kaybeden Müslümanlar için dualar okutan İSDEF yönetimi önce ki günde Pençe-Kilit Hareket bölgesinde hayatını kaybeden Mehmetçiklerim için dernek merkezinde dualar okuttu.

FATİH MEHMET ADSAN YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ANLATTI

İSDEF Başkanı Fatih Mehmet Adsan Samsun’un kurtulan şehir değil kurtaran bir şehir olduğunu belirtirken, ‘İSDEF olarak bir çok çalışmayı hayata geçirdik. Şehitler programı yaptık, Deprem de çok sayıda yardım tırları gönderdik. Adıyaman’da Samsun köyü kurduk. Gazze şehitlerimiz için kuran tilaveti düzenledik. Kadın, çocuk demeden Müslümanlar orada katlediliyor. İsrail’i lanetliyoruz ve kınıyoruz. Tabi önümüzde ayrıca önemli bir seçim var. Yerel seçimde insanlar kendilerine yakın gördükleri adaylara ve partilere oy verebiliyor. Bizde siyasi partilerde gördüğümüz hemşerilerimize parti ayrımı yapmaksızın yardımcı olacağız’ diyerek programa katılan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

AYDIN UYSAL ‘RABBİM BU ACILARI BİR DAHA YAŞATMASIN’

İSDEF Genel Sekreteri Aydın Uysal vatan bütünlüğüne değindiği konuşmasında, ‘Programımızı teşrifleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu gün buraya 26-27 Aralık 2023 Tarihinde Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 12 vatan evlatlarımızı anmak ve Mevlidi Şerif okutmak için bir araya geldik.

Vatanı için, milleti için, bayrağı için, hepsinden önemlisi canından aziz bildiği mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek toprağa düşmüş, Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Vatanimizin bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken gazilik mertebesine erişmiş gazilerimizi de şükranla yâd ediyor, Rabbimden hepsine uzun ve hayırlı ömürler diliyorum.

Bizler İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu olarak Rahmetli şehitlerimiz için sosyal medyalardan kınama mesajlarının yeterli olmadığını şehitlerimiz için Real bir şeyler yapmamız gerektiğini bilincindeyiz.

Şüphesiz evlat acısı yaşamak zordur. Bir anne-babanın bu dünyadaki belki de en zor, en ağır imtihanlarından birisi evladını kaybetmektir. Bir baba olarak biliyorum ki, ciğerparesini toprağa vermiş bir anneyi, evladını yitirmiş bir babayı teselli edebilecek mahiyette hiçbir söz yoktur, bunun için Allah hiç kimseye, hiçbir anne-babaya evlat acısı yaşatmasın diyorum. Aynı şekilde eşini, annesini, babasını, kardeşini kaybetmiş olmanın acısını da sadece yaşayanlar anlayabilir’ dedi.

Program sonunda belediye başkan aday adayları ile meclis üyesi ve muhtar adayları düzenlenen mevlit programı ile alakalı düşüncelerini aktarırken kendilerini tanıtma fırsatı da yakaladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!