SON DAKİKA

En Son Nokta

SANATSEVER, EN PRESTİJLİ FİRMA ÖDÜLÜNÜ ALDI

“Prestige Awards And Fashıon Show 2024” muhteşem bir törenle sahiplerini buldu… Hizmet Organizasyon tarafından daha önceki yıllarda “Türkiye Prestij Ödülleri” ve “Türkiye Kristal Ödülleri” düzenlenmişti.

Bilgileri Kopyala
SANATSEVER, EN PRESTİJLİ FİRMA ÖDÜLÜNÜ ALDI
Kategori: Genel - Bu haber 68.100 kez okundu.

Bu yıl  ilk kez düzenlenen, Prestige Awards And Fashıon Show 2024  muhteşem ve görkemli bir gece ile sahiplerini buldu. Gecenin Organizatörleri Şeyhmus Güler ve Ferit Evgi ev sahipliğinde gerçekleşen bu gecede Türkiye’nin en iyilileri ödüllendirildi. Sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olan Ess Biyosidal başarılarına bir yenisini ekledi.

Düzenlenen Tören ve defilenin sunuculuğunu;  Survivor yarışmasından tanıdığımız Sema Aydemir ve Ferit Evgi yaparken, kırmızı halıyı da manken ve DJ Hande Aras sunarken, gecede sürprizlerin ardı arkası kesilmedi. Crowne Plaza İstanbul Harbiye Otelde gerçekleşen 1.Prestige Awards And Fashıon Show 2024  Töreni’nde sanat, medya, spor  ve iş dünyasının gözde isimlerinin katılımıyla misafirlerinden tam puan aldı.

Sanatsever, ‘Gelişmek ve büyümek için adımlar atıyoruz’

Kısa sürede birçok ödül alan Ess Biyosidal ve çok sayıda başarıya imza atan Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Sanatsever yaptığı yazılı açıklamasında ise şu sözlere yer verdi. ‘Prestige Awards And Fashıon Show 2024’ ödül töreninde yeni bir ödül daha almanın mutluluğunu yaşadık. Ödül törenine şirketimiz adına İşletme Müdürümüz Bünyamin Akyıldız tarafından alındı. Öncelikle bize bu ödülü layık gören Organizatörler Şeyhmus Güler ve Ferit Evgi’ye ve layık görenlere yürekten teşekkür ederiz. Her geçen gün hızla büyüyen firmamızda bizlerde kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye yönelik adımlar atmaktayız. Haşere kontrolü ve ilaçlama dikkat ve titizlik isteyen bir iş koludur. İnsan sağlığının en önemli ayağı olduğunun da bilinmesi gerekir. Bu konuda vatandaşlarımızın pandemi sürecinde başlayan hassasiyeti esasında bizim yıllar boyu üzerinde çalıştığımız bir durumdur.’ Dedi.

Sağlığınız bizim için kıymetli

Sanatsever konuşmasının devamında ise ilaçlama konusunda vatandaşları uyardı. Sanatsever, ‘ Sizlerin aracılığı ile şu konuya da açıklık getirmek isterim. Bildiğiniz gibi yaz mevsimi içerisindeyiz. Ve doğal olarak haşerelerinde gerek evlerimizde, gerek iş yerlerimizde gerekse bahçelerimizde sıcak olması sebebiyle üremektedirler. Bunlara bağlı olarak vatandaşlarımız ilaçlamayı da kendileri yapmaya çalışmaktadırlar. Ancak bunu yaparken hem kendi sağlıklarını hem de çevredeki insanların sağlığını riske edebilirler. İlaçlama konusunda bilgisi, deneyimi ya da sertifikaları olmayan kişilerin bu uygulamayı yapmamaları gerekir. Yoksa geriye dönülmez sorunları da yaratabilir. Bu konuda güven duyduğunuz bir firma ile çalışmak hem sizin hem sevdiklerinizin sağlığını riske atmamış olursunuz’ ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!