SON DAKİKA

En Son Nokta

ŞANLIURFALILARIN YENİ BAŞKANI NABİ KIRMIZI OLDU

Şanlıurfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (URSİAD) kongresini gerçekleştirdi. Kongrede başkanlığa bölgemizin sevilen ismi iş insanı Nabi Kırmızı seçildi.

Bilgileri Kopyala
ŞANLIURFALILARIN YENİ BAŞKANI NABİ KIRMIZI OLDU
Kategori: Genel - Bu haber 11.822 kez okundu.

Şanlıurfalı sanayiciler ve iş insanları tarafından kurulan URSİAD 2. Olağan kongresini Mesleği Okulları konferans salonunda gerçekleştirdi. Çok sayıda Şanlıurfalının ve davetlinin katıldığı kongrenin divan başkanlığını Ahmet Al yaparken divan kâtipliklerini ise Müslüm Kayacan, Hüseyin Büyükfırat ve Selahattin Par gerçekleştirdi.

ÖMER FARUK BAHÇIVAN ONURSAL BAŞKAN OLDU

Kongrede üyelere açıklamalarda bulunan ve URSİAD hakkında bilgiler veren önce ki dönem başkanı Ömer Faruk Bahçıvan bu güne kadar kendisine destek olan tüm dostlarına teşekkür ederken, ‘2 dönem çalıştığım yönetim kurulu üyesi arkadaşıma teşekkür ederim. Çok büyük özveride bulundular. URSİAD olarak çok önemli çalışmalara imza attık. Pandemi döneminde yüzlerce gıda yardımını memleketimiz Urfaya göndererek devletimize ve vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. URSİAD olarak hem İstanbul’da hem de Şanlıurfa’da artık bilinen, saygın bir konuma ulaştık. Yeni seçilecek yönetime başarılar dilerim. Her daim onların yanında olmaya çalışacağımızı bilmenizi isterim’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmanın ardından Divana, Ömer Faruk Bahçıvan’ın onursal başkan yapılması konusunda teklif sunuldu. Oylanan teklif kabul görürken Bahçıvan derneğin onursal başkanı olarak kayıtlara geçti.

NABİ KIRMIZI ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Kongrede delegelerin tamamının desteğini alarak URSİAD’ın yeni başkanı seçilen iş insanı Nabi Kırmızı, konuşmasında Şanlıurfa’nın ticari ve tarihsel önemine vurgu yaptı. Ömer Faruk Bahçıvan ve ekibine bu güne kadar gerçekleştirdikleri projeler konusunda teşekkür eden Kırmızı, bundan sonra memleketleri Şanlıurfaya’ya, yaşadıkları kent olan İstanbul’a ve hemşerilerine daha iyi nasıl hizmet verilmesi gerekiyorsa o doğrultuda çalışacaklarını belirtirken URSİAD’ın saygın konumunu daha ileriye taşımak için mücadele edeceklerini belirtti.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Nabi Kırmızı, Ahmet İpar, Ferudun Geçgel, Kenan Altun, Erol Akyürek, Maruf Güneş, Fehmi Aslan, Şahin Kırmızı, İbrahim Halil Genç, Mehmet Aslan, Hüseyin Büyükfırat, Mehmet Yaşar Bahçıvan, Ahmet Büyükhan, Aydın Çağlar, Ahmet Şansal, Nevzat Canoğlu, Salih Güloğlu, Şiyar Karahan, Selahattin Par, Özge Narbay.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!