SON DAKİKA

En Son Nokta

Sevilla, Kjaer’i Galatasaray’a önerdi

Galatasaray’da Simon Kjaer sesleri… Gelecek sezon için alttan alta stoper görüşmeleri devam ederken Sevilla, Fenerbahçe’den transfer ettiği Simon Kjaer’i Galatasaray’a önerdi.

Sevilla, Kjaer’i Galatasaray’a önerdi
Kategori: Genel - Bu haber 195 kez okundu.

Galatasaray’da Maicon’un durumu muamma… Aynı şekilde Denayer’in durumu da sallantıda… Gelecek sezon için alttan alta stoper görüşmeleri devam ederken Sevilla, Fenerbahçe’den transfer ettiği Simon Kjaer’i Galatasaray’a önerdi.

Barcelona’dan Yerry Mina’yı almak isteyen İspanyol kulübü, Lenglet’i elinde tutabilirse maaş dengesi açısından Danimarkalı Simon Kjaer’i, G.Saray’a gönderebileceklerini iletti.

Galatasaray yönetiminin, Göztepe maçı sonrasında Kjaer için kiralama konusunda temaslarda bulunabileceği ifade edildi. (Fotomaç)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.