SON DAKİKA

En Son Nokta

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR

16, 22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Esenyurt Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Halil Çırtlık çeşitli etkinliklerle haftayı kutlayacaklarını açıkladı.

Bilgileri Kopyala
SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLANIYOR
Kategori: Genel - Bu haber 5.454 kez okundu.

SGK, BAKUR, ve Emekli Sandığını tek çatı altında birleştiren Sosyal Güvenlik Reformunu tanıtma, vatandaşı bilinçlendirme amacıyla her yıl 16 mayıs ve 22 mayıs arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Etkinlikleri haftası Esenyurt’ta da kutlanıyor.

Esenyurt Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Halil Çırtlık her yıl 16 Mayıs tarihinin içinde bulunduğu hafta toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla ülkemizde sosyal güvenlik haftası olarak kutlanmaktadır ifadeleri kullanırken, ‘Bu sene de 16 -22 Mayıs 2022 tarihleri arasında 16. Sosyal güvenlik haftasını kutlayacağız. Bu çerçevede merkez müdürlüğümüz bölgesinde yer alan kamu kurum kuruluş, muhtarlıklar, ilk ortaöğretim kurumları, üniversiteler, ticaret merkezleri ile sanayi siteleri ve sivil toplum kuruluş yöneticilerini ziyaret ederek “sosyal güvenlik haftası” özellikle çalışma hayatında milli seferberlik çalışmalarımız kurumumuz gündemindeki yapılandırma teşvikleri ile ve özellikle toplumun yüzde 99 kapsamda olduğu genel sağlık sigortası başta olmak üzere işverenlere ve sigortalarımıza yönelik tüm hizmetlerimizle ile ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri yapacağız.

ZİYARETLER GERÇEKLEŞECEK, STANTLAR AÇILACAK

Paydaşlarımız olan sigortalı ve işverenlerimizi bu haftada her yıl olduğu gibi işyerlerinde ziyaret ederek, gerekse AVM’ler ve meydanlarda stant açarak sigortalı istihdamını teşvik edici ve sosyal güvenlik bilincini artırmaya yönelik bilgilendirme ve tanıtıcı faaliyetlerde bulunacağız. SGK haftasına yönelik ilçelerimizin yoğun olduğu bölgelere afiş ve pankartlar asarak sosyal güvenlik bilincini artırmaya yönelik faaliyetlerde bulunacağız. Öncelikle Personellerimizin sosyal güvenlik haftasını kutlayarak başlayacağımız haftaya personellerimizin motivasyonlarını daha da artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler “ kahvaltı organizasyonu ve halı saha turnuvası gibi etkinlikler” düzenleyeceğiz.

Özellikle pandemi sürecinde sigortalılarımızı ve işverenlerimize destek olmak için olağanüstü büyük bir özveriyle mesai mefhumu gözetmeksizin gerek uzaktan gerekse merkezimizde gece gündüz büyük bir özveriyle çalışarak, çalışan sigortalı geçici iş göremezlik ödemelerini ve emekli aylığı bağlama işlemleri ile diğer tüm iş ve işlemleri bekletmeden sonuçlandıran her kademedeki personellerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarıların devamını diliyorum. Ayrıca tüm kurum çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın da sosyal güvenlik haftasını kutluyor sevgi ve şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!