SON DAKİKA

En Son Nokta

TEKİN TURAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI GÖNDERDİĞİ MESAJ İLE KUTLADI

Esenyurt Gelecek Partisi ilçe başkanı Avukat Tekin Turan gönderdiği açıklama ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik etti.

Bilgileri Kopyala
TEKİN TURAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI GÖNDERDİĞİ MESAJ İLE KUTLADI
Kategori: Genel - Bu haber 9.403 kez okundu.

Gelecek Partisi Esenyurt ilçe başkanı Avukat Tekin Turan gönderdiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında, ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.” Sözünün tecelli edebilmesi adına özgür düşünce ortamının hazırlandığı, hukukun üstünlüğünün tesis edildiği ve güvencesinin oluşturulduğu bir GELECEĞİN inşa edilmesi gerekmektedir. Cumhuriyetimizin ilelebet yaşayabilmesi, insan onurunun korunması, siyasi etik ilkelerinin yeniden inşa edilmesi, hukuki güvenliğin sağlanması için daha dinamik ve fedakarlıkla çalışmak hepimizin ortak sorumluluk ve vazifesidir. Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyorum’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!