SON DAKİKA

En Son Nokta

TEMUR AKÇİÇEK YAYINLADIĞI TAZİYE MESAJI İLE TEŞEKKÜR ETTİ

Hayat arkadaşı Gülal Akçiçek’i kaybeden Esenyurt’un sevilen ismi iş adamı Temur Akçiçek yayınladığı mesaj ile acılı günlerinde ailesini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

TEMUR AKÇİÇEK YAYINLADIĞI TAZİYE MESAJI İLE TEŞEKKÜR ETTİ
Kategori: Genel - Bu haber 33.142 kez okundu.

Geçtiğimiz günlerde hayat arkadaşı Gülal Akçiçek’i kaybeden Esenyurt’un sevilen ismi Temur Akçiçek taziyeleri evinde kabul etmeye devam ediyor. Akçiçek ailesine ait olan ev, taziyeye gelenlerle dolup taşarken birçok siyasi parti milletvekilli, sanayici ve dostu ise Temur Akçiçek’i arayarak taziyelerini iletiyor.

YEDİSİ SALI GÜNÜ

Temur Akçiçek Salı günü evinde eşinin ölümünün 7. gününde Mevlid-i Şerif okutacağını belirten dua için tüm dostlarını mevlide davet ediyor.

Önceki dönem Esenyurt Belediye meclis üyesi Temur Akçiçek yayınladığı taziye mesajı ile acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.