SON DAKİKA

En Son Nokta

TOGAY ÇOBAN AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Togay Çoban ‘AK Parti Esenyurt’ Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Bilgileri Kopyala
TOGAY ÇOBAN AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Kategori: Genel - Bu haber 68.174 kez okundu.

Mart 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adaylığı için adı geçen isimler arasında ilk sırada yer alan Togay Çoban adaylık dosyasını verdi.  Çoban, ‘Önümüzdeki yerel seçimlerde Esenyurt’umuz ve Esenyurtlu için AK Parti Belediye Başkan aday adaylığımı gerçekleştirdim. Şahsım ve Esenyurt adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’ dileklerinde bulundu.

Togay Çoban’ın daha sonra başvurusu ile alakalı geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirerek Aday Adaylık başvurusunu kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi.

KEMAL DENİZ BOZKURT’UN KORKULU RÜYASI

Togay Çoban son dönemde Esenyurt Belediye Meclisinde yaptığı muhalefetle ve kamuoyunda takip ettiği üzere gerçekleştirdiği açıklamalarla Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve ekibinin korkulu rüyası haline gelmişti.

Esenyurt Belediyesi’nin ‘BORÇ YALANINI’ ortaya çıkaran ve belediye yönetiminin devasa bütçelere rağmen ilçeye her hangi proje kazandırmadıklarını belgeleriyle kamuoyu ile paylaşan Çoban, yaptığı sağlıklı ve ilkeli muhalefeti ile takdir toplamıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!