SON DAKİKA

En Son Nokta

TOGAY ÇOBAN: ESENYURT BELEDİYESİ’NİN BU KADAR ASFALT DÖKTÜĞÜNE KİMSE İNANMIYOR

AK Parti Esenyurt Grup Başkan Vekili Togay Çoban, Belediye Başkanı Ahmet Özer’in 95 bin ton asfalt döktük açıklamasını gayri ciddi bulduğunu açıkladı.

Bilgileri Kopyala
TOGAY ÇOBAN: ESENYURT BELEDİYESİ’NİN BU KADAR ASFALT DÖKTÜĞÜNE KİMSE İNANMIYOR
Kategori: Genel - Bu haber 78.936 kez okundu.
AK Parti Grup Başkan Vekili Togay Çoban Ekim ayı meclis toplantısında yaptığı eleştirilerle Başkan Ahmet Özer’in dengesini bozmaya devam ediyor.
Çoban özellikle asfalt konusunda belediyenin yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Yapılan bir hizmet varsa takdir etmeyi biliriz, ama yapılan hizmet göremiyoruz. Soruyoruz, yanıt alamıyoruz. ‘Ne saklıyorsunuz’ diye merak ediyoruz…
İBB’nin asfaltlama için vermiş olduğu hibe Esenyurt yolları için kullanıldı mı? Kullanıldıysa hangi sokak, hangi cadde ve hangi mahalleler için kullanıldı? İBB’nin ilçemizde hizmeti var mı..? Varsa ilçemizde hizmetleri İBB mi yapıyor, Esenyurt Belediyesi mi..? İBB hizmetleri getiriyorsa siz neden varsınız..?
Bakın biz Esenyurtluyuz, biz vatandaşız! Görmek ve gerçekleri bilmek istiyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!