SON DAKİKA

En Son Nokta

TOGAY ÇOBAN: ORTADA PROJE YOK, BORÇ ÇOK..! NEREDE PARALAR…

Esenyurt Belediyesi AK Parti belediye meclis üyesi ve aynı zamanda plan bütçe komisyon başkanı Togay Çoban, devasa bütçesi olan, proje üretemeyen ama borçlanmayı becerebilen Esenyurt Belediyesi’nin üniversitelerde tez konusu olması gerektiğini belirtti.

Bilgileri Kopyala
TOGAY ÇOBAN: ORTADA PROJE YOK, BORÇ ÇOK..! NEREDE PARALAR…
Kategori: Genel - Bu haber 82.336 kez okundu.

AK Parti Belediye meclis üyesi ve aynı zamanda plan bütçe komisyon başkanı Togay Çoban meclis oturumunda önemli açıklamalar yaptı.

Tespitleri ve açıklamalarıyla belediye yönetimini zor durumda bırakan Çoban, ‘Belediyenin 2019 yılında ki borcu 738 milyondu. Bugün güncel borç ise neredeyse iki katı yani resmi borç 1 milyar 389 milyon olmuş. Anlamış değilim. Üniversitelerde mutlaka tez konusu olmalı. Proje üretemeyen bir belediye nasıl olurda borcu iki katına çıkarır.’

İşte Togay Çoban’ın açıklamaları:

“Size tıkır tıkır çalışan Termal Tesis bıraktık. Ne oldu Türkiye’nin konuştuğu termal tesisler? Yenileyeceğiz diyorlar, yenileyin. Bütçeniz var.

Biz ne dedik bunlar bırakın eser yapmayı bizim projelerimiz sahip çıksınlar yeter. Bunu bile beceremediler.

Yıldız cami mevzusunda devletin polisi ile zabıtasını karşı karşıya getirdiniz. Hani altına aş evi, sığınma evi yapacaktınız. Sahi ne oldu o mesele?

Size devasa bütçe bıraktık ne yaptınız? Hani yeni okullar, kültür merkezleri, spor tesisleri, cami, okul, sosyal tesisler, yollar yaptınız mı? Maalesef hayır.

2019’da belediyenin borcu siz devraldığınız da 738 milyondu, bugün ise 2023 tarihinde belediyenin güncel borcu ne kadar biliyor musunuz; 1 milyar 389 milyon.

Biz borçlandığımızda dünya kadar iş yaptık. Siz bu borçlanmayı nasıl ve ne için yaptınız?

Ortada bir proje ve bir yatırım yok ki..!” açıklaması yaptı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!