SON DAKİKA

En Son Nokta

TOGAY ÇOBAN: VATANINI, MİLLETİNİ, BAYRAĞINI SEVEN HERKES KABULÜMÜZDÜR

İstanbul Ardahan Kültür Evi yaklaşan genel seçimler öncesinde farklı partilerden milletvekili aday adayı olan hemşerilerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. Yemekte konuşan Hanak Dernek Başkanı, meclis üyesi Togay Çoban, ‘Vatanını, milletini, bayrağını seven herkes bizim kabulümüzdür’ açıklaması yaptı.

TOGAY ÇOBAN: VATANINI, MİLLETİNİ, BAYRAĞINI SEVEN HERKES KABULÜMÜZDÜR
Kategori: Genel - Bu haber 23.248 kez okundu.

İstanbul 3’ncü bölgeden milletvekili aday adayı olan Ardahanlılar için Kültür Evi’nde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmak adına tanıtım ve istişare toplantısı yapıldı. Programa tüm siyasi partiden adaylar katılım sağladı.

Programda konuşan Ardahan Hanak Dernek Başkanı Togay Çoban: “Medeni cesaretinden dolayı milletvekili aday adayı olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. 15 arkadaşımız var burada. İnşallah en az 3-4’ü bizi TBMM’de temsil eder” dedi. Dernek Başkanı Efrail Çiftçi’ye de teşekkür eden Çoban, “Burada her siyasi görüşten insanımız var. Bunu başarmak kolay değil. Aday adayı olan arkadaşlarımız vekil seçildikten sonra neler yapılacağını da keşke kısaca anlatma imkanları olsaydı. Ben şunu istiyorum; hangi siyasi partiden olursa olsun vatanını, milletini, bayrağını seven herkes bizim kabulümüzdür. Bu kriterlerde devam edecek bütün hemşerilerimize başarılar diliyorum. Bu bizim olmazsa olmazlarımızdandır” diye konuştu. Çoban, “TBMM’ye giden arkadaşlarımız cep telefonunu değiştirmesin. Bu bizim insanımıza yakışmaz. Ben bu vesile ile bütün aday aday arkadaşlarımıza tekrar başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.