AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin korunmasının ve çalışma hayatının adil bir düzene kavuşmasının toplumsal barış ve kalkınma açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
AK Parti ilçe başkanı Togay Çoban, 1 Mayıs’ın yalnızca bir kutlama günü değil, aynı zamanda emeğin hak ettiği değerin hatırlatıldığı özel bir gün olduğunu ifade etti. Açıklamasında, “Ülkemizin kalkınması için çalışan kesimler arasında yardımlaşmanın artırılması ve hakların güvence altına alındığı adil bir çalışma hayatı vazgeçilmezdir” sözlerine yer verdi.
Çalışanların emekleriyle hem ailelerini geçindirdiğini hem de ülke ekonomisine katkı sunduğunu belirten Başkan Togay Çoban, “Emeğe verilen önem, insana duyulan saygının en güçlü göstergesidir. Milletimiz, tarih boyunca bu değeri kültürel mirasıyla yaşatmış ve korumuştur” dedi.
İşçilerin özverili çalışmalarıyla ülkenin gelişimine katkı sunduğunu dile getiren Başkan Çoban, 1 Mayıs’ın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendiren bir gün olması gerektiğini belirterek, “Tüm çalışanlarımıza sağlıklı bir yaşam diliyor, bu anlamlı günün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.