SON DAKİKA

En Son Nokta

TOMBİŞ TAVVUK SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞUNUN KATILIMI İLE HİZMETE GİRDİ

AK Parti Esenyurt Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesi Aday Adayı Özgül Polat’ın sahibi olduğu ‘Tombiş Tavvuk’ Tavuk Çevirme Restorant seçkin davetli topluluğunun katılımı ile hizmete girdi. Restorant’ın açılış kurdelesini AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü kesti.

Bilgileri Kopyala
TOMBİŞ TAVVUK SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞUNUN KATILIMI İLE HİZMETE GİRDİ
Kategori: Genel - Bu haber 57.344 kez okundu.

AK Parti Esenyurt Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesi Aday Adayı Özgül Polat’ın sahibi olduğu Tombiş Tavvuk Tavuk Çevirme Restaurant Fatih Mahallesi, Bahçeyolu Caddesi üzerinde hizmete girdi.

Tavuk Çevirme Restaurant’ın açılış kurdelesini bizzat AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü keserken açılışa, kadın kolları başkanı Harika Yıldırım Öztürk ve yönetimi, gençlik kolları başkanı Erhan Akdoğan ve yönetimi, SKM Başkanı Zekeriya Yılmaz, AK Partili meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları, STK başkanları, mahalle muhtarları, gazeteciler, eğitimciler ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

ÖZGÜL POLAT: TEŞEKKÜR ETTİ

Sahibi olduğu Tombiş Tavvuk Tavuk Çevirme Restaurant’ın açılışına katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden AK Parti Esenyurt Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesi Aday Adayı Özgül Polat, ‘Bugün gerçekten benim adıma sevindirici bir gün. AK Parti ailem ile birlikte sahibi olduğum işletmenin açılışını gerçekleştiriyorum. Bu bölgenin bu tesise ihtiyacı vardı. Dilerim hep birlikte bu şehri bir kez daha yönetir ve layık olduğu hizmetlere kavuştururuz’ açıklaması yaparak tüm misafirlerine teşekkür etti.

HAMİT ÖNCÜ: BU VE BENZERİ TESİSLER ESENYURT’UN GELİŞMESİNE KATKI SUNUYOR

Tombiş Tavvuk Tavuk Çevirme Restaurant’ın bizzat açılış kurdelesini kesen AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, ‘Özgül kardeşimizi tebrik ediyorum. Bu dönemde yeni restoranlar açmak gerçekten cesaret işi. İnşallah burada bereketli kazançlar elde edecektir. Belediye olarak esnafımızı, iş adamımızı, böyle mekanlar açmak isteyenleri teşvik edeceğiz. Her zaman yanlarında olacağız. Bu işletmelerin sayısı artıkça kentimizin kalitesi artacaktır. İlçemiz daha değerli hale gelecektir. Ben bir kez daha işletme sahiplerini tebrik ediyorum. Tombiş Tavvuk ilçemize hayırlı olsun’ diyerek işletme sahiplerini tebrik etti.

Açılışa katılan seçkin davetli topluluğu yediği çevirme tavukların lezzetini oldukça beğenirken Özgül Polat’ı tebrik etti ve bol kazançlar diledi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!