SON DAKİKA

En Son Nokta

TÜM İSLAM ALEMİNİN VE TÜRK HALKININ KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Kurban Bayramı İslam dünyasında olduğu gibi ülkemizde de sevinçle karşılandı. Bölgemizin önemli siyasetçileri, iş insanları, STK başkanları ve esnafları gönderdikleri mesajlarla Türk halkının Kurban Bayramını tebrik etti.

Bilgileri Kopyala
TÜM İSLAM ALEMİNİN VE TÜRK HALKININ KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN
Kategori: Genel - Bu haber 77.060 kez okundu.

Harun ÖZER-Esenyurt AK Parti ilçe başkanı: Tüm İslam alemine hayırlı bayramlar diler herkesin bayramının huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun…

Ömer ÇOLAK-AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı: Bizleri bayrama ulaştıran, bizlere bayram sevincini yaşatan Allah’a şükürler olsun. Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun.

Tuna Yüksel ÖZCAN-Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı: Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Togay ÇOBAN-AK PARTİ İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi-Grup Başkanvekili: İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Mutlu, huzurlu, hayırlı bayramlar…

Bülent ZEREN-İŞ ADAMI: Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Mahir BUDAK- CHP Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Erkan SANATSEVER-ESS Biyosidal Haşera Kontrol Yönetim Kurulu Başkanı: Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

Emin BATMAZOĞLU-HUKUKÇU: Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar…

Abdurrahman ADA-Esenyurt Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı: Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum…

Bahattin DEMİR-Samyeli Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı: Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

Şahin KIRMIZI-5K Mühendislik-REDPAİNT: Mübarek Kurban Bayramı bize, ailemize, tüm insanlığa sağlık, bereket ve huzur getirsin inşallah! Kurban paylaşmaktır, kurban kardeşliktir, kurban iyiliktir, kurban berekettir. En önemlisi Kurban, Allah’a yakınlaşmaktır. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Murat ÖZDEN-AK PARTİ İBB ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Bu Mübarek Kurban Bayramı’nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Timur AKÇİÇEK-İŞ ADAMI: Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramı dileğiyle.

Tuncay ALTAYLI-AK PARTİ Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi: Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Tarık Emre AŞIK-İŞ ADAMI: Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun… Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli, bayramlar nasip etsin…

Hıdır GÜNEŞ-Erzurum Aşkale Haydarhacı Derneği Başkanı: Bugün Bayram! Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Mübarek Kurban Bayramımız kutlu olsun…

Bayram ÇAKIR- AK PARTİ Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

Evren PEHLİVAN-Avcılar Ordu Kuyumculuk: Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramın Mübarek Olsun…

Recep TETİK-Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Avcılar Hospital Yön. Kurulu Başkanı: Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Mübarek olsun.

Cemalettin SOLMAZ – İŞ ADAMI: Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

Tarık ERDEM-ERDEM Yıkım Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı: Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz. Hayırlı bayramlar. Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Murat TURAN-AK PARTİ Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Büyük milletimize, İslam alemine, barışa ve dayanışmaya her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.

Koray ÇORUH-CRH YAPI MİMARLIK: Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

Gürbüz SÜLEYMANOĞLU-AK Parti İBB ve MÜSİAD Ardahan Kurucu Başkanı: Bugün Bayram! Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun…

Recep EROL-İŞ ADAMI: Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.

Orhan ONUR-Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı: Bayramlar ki kucaklaşma için vardır, sevdiklerinize sıkı sıkı sarıldığınız, küslerle barıştığınız bir bayram olsun. Kurban Bayramı’nız mübarek olsun.

Veysel KARATAY-TAY SÜRÜCÜ KURSLARI: Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

ÖMER KAHRAMAN-İŞ ADAMI: Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

Nafiz ÖZDEMİR-İstanbul Anadolu İş Adamları Dernek Başkanı: Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

Bayram BUĞDAYCI-FİBA Hafriyat Nakliyat: Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Yusuf KANCA-KANCA İNŞAAT: Dünya’da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Nihat TEK-NHT Mimarlık İnşaat Limited Şirketi: Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

Engin DÜZ-Onurcan Düğün Salonları/Ardahan Kültür Evi Başkan Yardımcısı: Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah’a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Aytaç ÖZER-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Bayramın en güzeli aile ile geçen, en hayırlısı ibadetle dolandır. Kurban Bayramınızı hem güzel hem hayırlı geçirmeniz dileği ile!

Hayrettin TAN-TAN YAPI İNŞAAT PVC LTD. ŞTİ: Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarım..

Rasim EKMEKÇİ-Fizyotay Sağlıklı Yaşam Merkezi & Özekmekçi Grup İnşaat: Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Sait ÜSTÜNDAĞ- ÜSTÜNDAĞ İNŞAAT: Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı çoğaltan, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren Kurban Bayramı hayırlara vesile olsun.

Ferdi KILIÇ-FERD YAPI: “Kendilerine ait birtakım yararlara tanık olsunlar. Kendilerine rızık olarak verdiği kurbanlık hayvanlar üzerine belirli günlerde Allah’ın adını ansınlar. İşte bunlardan yiyin, sıkıntı içindeki fakiri de doyurun” Kurban Bayramınız Mübarek Olsun…

Burhan ŞAŞMAZ-İstanbul Batmanlılar Derneği Başkanı: Kalpler sevgiyi paylaşmak, insanlar da yalnızlığı paylaşmak için vardır. Bu bayramı tüm sevdikleriniz ile bir arada mutluluk içinde , ağız tadıyla geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun. En içten dileklerim ile Kurban Bayramınızı tebrik ederim. Sağlık ve sıhhat ile daha nicelerine ulaşmak dileği ile!

Fehmi KAVÇAN-İŞ ADAMI: Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Yüksel YILMAZ. Esenyurt Nevşehirliler Dernek Başkanı: Tüm İslam alemine hayırlı bayramlar diler herkesin bayramının huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun…

Kemal TÜRK-Avcılar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı: Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!