SON DAKİKA

En Son Nokta

TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN VE TÜRK HALKININ KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Kurban Bayramı Müslüman dünyasında olduğu gibi ülkemizde de sevinçle karşılandı. Bölgemizin önemli siyasetçileri, iş insanları, STK başkanları, hukukçuları, bürokratları ve esnafları gönderdikleri mesajlarla Türk halkını Kurban Bayramını tebrik etti.

Bilgileri Kopyala
TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN VE TÜRK HALKININ KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN
Kategori: Genel - Bu haber 8.591 kez okundu.

Dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlar Kurban Bayramı’nı kutlarken bölgemizin değerli isimleri de Ensonnokta aracılığıyla özel mesajlarıyla Türk halkının ve bölge halkının bayramını kutladı.

Siyasiler, ilçe başkanları, meclis üyeleri, iş insanları, sanayiciler, bürokratlar, eğitimciler, sağlık sektörü yöneticileri, STK Vakıf ve Oda başkanları, mahalle muhtarları, spor adamları, esnaflar ve çok sayıda önemli isim Kurban Bayramı mesajı paylaştı.

Harun ÖZER-Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı: Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

Bülent ZEREN-Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı: Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Erol AYDENİZ-Avcılar AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun

Koray ÇORUH-CRH YAPI MİMARLIK: Bu güzel ayın mübarek bayramı bizlere mutluluk getirsin. Sevinç ve huzur dolu bir Kurban Bayramı dilerim.

Bülent AKYÜREK-Avcılar İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi: Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

Beşir ZENGİN-BEŞİR ZENGİN GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Cebrail AKBAŞ-AVUKAT: Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj mesafeleri kapatır, gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

Hamdullah ARVAS-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj mesafeleri kapatır, gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

Halis KAHRİMAN- DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı: Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoş geldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

Fethi ÖZGER-AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoş geldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

Bahattin DEMİR-SAMYELİ EĞİTİM KURUMU: Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği; mutluluk içinde, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle…

Ali SUSUZ-Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı: Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

Erol KARABOĞA- Esenyurt AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı: Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

Emre YILMAZ-Avcılar AK Parti Belediye Meclis Üyesi: İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Mutlu, huzurlu, hayırlı bayramlar…

Faruk ÖZDEMİR-Avcılar AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız.

Emin BATMAZOĞLU-HUKUKÇU: Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

Hayrettin BABAHAN-Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı: Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun… Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Sait ÜSTÜNDAĞ-Üstündağ İnşaat: Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Harun ORUÇ-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

Abdurrahman ADA-Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı: Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.

Togay ÇOBAN-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Onur ŞİMŞİR-İŞ İNSANI: Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.

Tarık ERDEM-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar.

Murat ÖZDEN-Osmanlı Mimarlık: Bil ki sevmeyi bilmeyen huzuru da bulamaz. Bu bayram evinizden sevgi ve huzur eksik olmasın. İyi bayramlar…

Engin DÜZ-ONURCAN DÜĞÜN SALONLARI: Dilden gelen gönüldense, dokunur başka gönüllere… En içten dileklerimle bayramını kutlar, bu bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim…

Aytaç ÖZER-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Büyük milletimize, İslam alemine, barışa ve dayanışmaya her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.

Avukat Sıraç SUSUZ-Esenyurt AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi: Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Mustafa TARIM-Avcılar AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Evren PEHLİVAN-ORDU KUYUMCULUK: Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Timur AKÇİÇEK-İŞ İNSANI: Bu güzel ayın mübarek bayramı bizlere mutluluk getirsin. Sevinç ve huzur dolu bir Kurban Bayramı dilerim.

Şahin KIRMIZI-5K Münedislik/REDPAİNT: Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

Recep GÖKMEN-Esenyurt AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi: Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

Bayram BUĞDAYCI-FİBA HAFRİYAT NAKLİYAT İNŞAAT: Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Aydın ŞENGEZER-Esenyurt AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı: Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj mesafeleri kapatır, gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

Hayrettin TAN-TAN YAPI İNŞAAT PVC LTD. ŞTİ: Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoş geldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

Selami AYDIN-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği; mutluluk içinde, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle…

Cemalettin SOLMAZ-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Coşkun SAĞ-Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi: Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

Yusuf KANCA-KANCA İNŞAAT: İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diler, bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Mutlu, huzurlu, hayırlı bayramlar…

Ferdi KILIÇ-Ferd Yapı Sanayi Tic. Ltd. Şti: Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız..

Veysel KARATAY-Esenyurt Gelecek Partisi İlçe Başkanı: Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoş geldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

Mustafa GEVREK-ESOF BAŞKANI: Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

Orhan ONUR-Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı: Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

Veysel ETYEMEZ-İŞ İNSANI: Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun… Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Tuncay ALTAYLI-Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı: Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Nail ATAŞ-MONDİ HOME: Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

Burhan ŞAŞMAZ-İstanbul Batman Dernek Başkanı: Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.

Gürbüz SÜLEYMANOĞLU-MÜSİAD Ardahan Kurucu Başkanı: Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Yüksel YILMAZ-İstanbul Geri Dönüşümcüler Dernek Başkanı: Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!