SON DAKİKA

En Son Nokta

TURAN HANÇERLİ ADAY OLMASINDAN MI KORKTU?

Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Değirmenci serzenişte bulunduğu açıklama ile başkan yardımcılığından istifa etti. 3 dönem Avcılar Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Değirmenci’nin de oğlu olan Ali Rıza Değirmenci’nin Avcılar’da belediye başkan aday adayı olacağı iddiası nedeniyle Belediye Başkanı Turan Hançerli ile problem yaşadıkları ve bu nedenle görevinden istifa ettiği iddia ediliyor.

Bilgileri Kopyala
TURAN HANÇERLİ ADAY OLMASINDAN MI KORKTU?
Kategori: Genel - Bu haber 53.799 kez okundu.

Avcılar Belediyesi’nin sevilen başkan yardımcısı Ali Rıza Değirmenci yayınladığı bildiri başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

GÜVEN ORTAMI YİTİRİLDİ

Değirmenci verdiği mesajda Avcılar ve İBB Meclis Üyeliği görevleri ile siyasi hayatına devam edeceğini belirtirken yaptığı açıklamada belediye başkanı Turan Hançerli’yi hedef alarak güven ortamının yitirildiğinin altını çizdi. Değirmenci, ‘Bugüne geldiğimde Avcılar Belediyesi’nde insanlar ve kurumlar arasında güven ortamının yitirildiğini görüyorum. Bu güven ortamının inşasının yeniden gerçekleşeceğine inanmadığımdan Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum’ diyerek istifa nedenini kamuoyu ile paylaştı.

MUSTAFA DEĞİRMENCİ’NİN OĞLU OLMASI TURAN HANÇERLİ’Yİ RAHATSIZ MI ETTİ?

Ali Rıza Değirmenci’nin babası Mustafa Değirmenci Avcılar ilçesinde 3 dönem belediye başkanlığı yaptı. Değirmenci bu süreçte vatandaşlar tarafından sevilen, takdir edilen ve kabul gören bir yönetim sergiledi. Mustafa Değirmenci’nin oğlu olarak mecliste yer alan Ali Rıza Değirmenci’nin ismi son dönemde başarısız performans sergileyen Turan Hançerli’nin yerine aday gösterileceği iddiasıyla çalkalanıyordu. Bundan rahatsızlık duyan Turan Hançerli’nin Ali Rıza Değirmenci’yi belediyedeki görevlerinden uzaklaştırmak için hamleler yaptığı Ali Rıza Değirmenci’nin de bu gelişmeler sonrasında istifa kararı aldığı iddia ediliyor.

ERDAL NAS SÜREKLİ SUSUYOR!

CHP Avcılar ilçe başkanı Erdal Nas geçmişte yaşanan skandallarda olduğu gibi bu konuda da susmayı tercih etti.

CHP’li eski belediye başkanı Handan Toprak, başkan yardımcısı Burçin Baykal ve belediye çalışanlarının tutuklanması konusunda kamuoyuna her hangi bir açıklama yapmayan Nas, eleştirilen ‘Kaçak imar ve konut projeleri’ hakkında da bugüne kadar sessiz kalmayı tercih etti. Ali Rıza Değirmenci tarafından yayınlanan istifa bildirisinde ki ciddi iddialar karşısında da sessizliğini koruyan Erdal Nas’ın eski ilçe başkanı Bayram Acar gibi masaya yumruğunu vuramaması, yanlışların devam etmesini beraberinde getirirken bu tavrının Turan Hançerli’nin yanında saf tutmayı tercih ettiği şeklinde yorumlanıyor.

Ali Rıza Değirmenci’nin kastettiği ‘Avcılar Belediyesi’nde insanlar ve kurumlar arasında güven ortamının yitirildiğini görüyorum. Bu güven ortamının inşasının yeniden gerçekleşeceğine inanmıyorum’ iddiaları noktasında ilçe başkanı Erdal Nas’ın ne düşündüğü kamuoyu tarafından merak ediliyor.

ALİ RIZA DEĞİRMENCİ’NİN İSTİFA BİLDİRİSİ

Avcılar Kamuoyu’na,

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde Avcılar ve İBB Meclis Üyesi olarak seçildim. 03 Mayıs 2019 tarihinde Avcılar Belediyesi’nde Siyasi Başkan Yardımcısı olarak göreve atandım. O tarihten bu güne kadar iki görevi elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalıştım.

Ünlü yazar Shakespeare ‘in dediği gibi, “Güven ruh gibidir, ayrıldığı bedene bir daha geri dönmez.”

Bugüne geldiğimde Avcılar Belediyesi’nde insanlar ve kurumlar arasında güven ortamının yitirildiğini görüyorum.

Bu güven ortamının inşasının yeniden gerçekleşeceğine inanmadığımdan Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum.

Bu tarihten sonra Avcılar ve İBB Meclis Üyeliği görevlerimle siyasi hayatıma devam edeceğim.

Saygılarımla…

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!