SON DAKİKA

En Son Nokta

Türkiye’nin en köklü okulunda iftar tartışması

Türkiye’nin en köklü okullarından İstanbul Erkek Lisesi’nde iftar düzenlemek isteyen, AKP’ye yakın İstanbul Erkek Liseli Mezunlar Derneği (İELİM) gelen tepkilerin ardından geri adım attı…

Türkiye’nin en köklü okulunda iftar tartışması
Kategori: Genel - Bu haber 344 kez okundu.

Türkiye’nin en köklü okullarından İstanbul Erkek Lisesi’nde iftar düzenlemek isteyen, AK Parti’ye yakın İstanbul Erkek Liseli Mezunlar Derneği (İELİM) gelen tepkilerin ardından geri adım attı.

Okulun mezunlarını 96 yıldır temsil eden, İstanbul Erkek Liseliler Derneği’ne (İELDER) karşı kurulan İELİM, Ramazan nedeniyle okulda iftar düzenlemek istedi.

Bunun üzerine İELDER bir açıklama yaparak bu organizasyona İELİM tarafından gerçekleştirildiği için karşı çıktı. İELDER, İELİM’in İstanbul Erkek Lisesi mezunlarını temsil etmediğini belirterek, “Kulumuzun laik ve çağdaş eğitim ilkelerinin özenle korunması için tüm mezunlar olarak kararlılıkla mücadele edeceğimizi ifade ettik” ifadelerini paylaştı.

Açıklamadan sonra iftar organizasyonu, okul idaresi tarafından iptal edildi. İELİM’in iddiasına göre iftar, “Bazı aşırı grupların harekete geçmesinden ötürü”iptal edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.