SON DAKİKA

En Son Nokta

UFUK GÜNEŞ ZOR GÖREVE TALİP OLDU

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde başarıyla görev yapan Ufuk Güneş AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

UFUK GÜNEŞ ZOR GÖREVE TALİP OLDU
Kategori: Genel - Bu haber 21.307 kez okundu.

Yaklaşık 40 yıldır Avcılar’da ikamet eden ve AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren özellikle il teşkilatı ve genel merkezde çeşitli görevlerde bulunan, aynı zamanda Yeşilay Türkiye Avcılar Şube Başkanlığı görevini de yürüten Ufuk Güneş AK Parti Avcılar ilçe başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

Avcılar’da ilçe teşkilatının kurulduğu günden itibaren üyesi olan ve ikametgahı eski olmasından dolayı ilçenin kurucularını, kanaat önderlerini ve değerlerini kucaklamayı çok rahat başarabileceğini belirten Güneş, yaptığı açıklamada, ‘Çok değerli dostlarım, kıymetli arkadaşlarım;

Türkiye’mizi muasır medeniyet hedefine adım adım yaklaştıran, halkımızın ve mazlum coğrafyaların umudu Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve onun kendi tabiriyle ‘’çocuğum’’ dediği AK Parti için; kuruluşundan bugüne değin hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak; İç ve dış mihrakların sürekli saldırısına maruz kalan, fakat kararlılığından ve duruşundan asla taviz vermeyen bir ülkenin ve onun en güçlü siyasi hareketinin bir mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğumu belirtmek isterim. Bu düşünceler ışığında; ülke meselelerinde elimizi taşın altına koymanın, siyaset yapmanın, kenetlenmenin ve Sn. Cumhurbaşkanımıza omuz vermenin en elzem olduğunu düşündüğüm bu dönemde, AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı’na talibim. Çıktığımız bu yolun bizim için, ilçemiz için ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diler, dua ve desteklerinizi beklerim’ diyerek ilçe başkanlığına talip olduğunu belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.