SON DAKİKA

En Son Nokta

ÜSTÜNDAĞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ: DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENDİLER

Esenyurt’un sevilen ismi, iş adamı Sait Üstündağ’ın oğlu Ömer Üstündağ hayatını Duha Yavuzaslan ile birleştirdi. Genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Üstündağ ve Yavuzaslan ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Bilgileri Kopyala
ÜSTÜNDAĞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ: DİLLERE DESTAN DÜĞÜNLE EVLENDİLER
Kategori: Genel - Bu haber 67.156 kez okundu.

Gürpınar’da bulunan Grand Gala Deluxe’da gerçekleşen düğün törenine çok sayıda davetli katılarak Üstündağ ve Yavuzaslan ailelerini yalnız bırakmadı. Misafirlerini kapıda karşılayan ve onlarla özel olarak ilgilenen düğün sahibi iş adamı Sait Üstündağ hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

Genç çiftin nikah şahitliklerini Gürsel Tekin, Necmi Kadıoğlu, Togay Çoban, Halis Kahriman, Orhan Onur, Coşkun Tanış, Eren Küpeli, Engin Doğru, Oruç Oymak, Cemalettin Solmaz, Gökhan Türkeş Öngel, Efrail Çifçi, Ayhan Aydemir, Ali Atmaca, Orhan Gökçe ve Temel Altıntaş gibi önemli isimler yaptı.

TEKİN İKİ AİLEYİ TEBRİK ETTİ

Nikah akdinin ardından genç çifte mutluluklar dileyen CHP önceki dönem Genel Sekreteri Gürsel Tekin, ‘Gençlerimiz bir ömür boyu mutlu olsunlar. Onları tebrik ediyorum. Aileleri kutluyorum. Genç kardeşlerimiz sevgiyle başlayan güzel bir birlikteliğin başındalar. Sevgileri daim olsun bir ömür boyu eksiltmesin. Sevgi bir ailede bir ilişkide olmazsa olmaz. Güçlü bir sevgi ile bir ömür boyu bir birinizle bağlı kalacaksınız. Hayat uzun. Bu uzun hayatta sevginin yanına başka şeylerde eklemelisiniz. Bu duyguların başında saygı gelir. Saygıyı eksiltmeyin. Hayat her daim bize güzellikler sunmayabilir. Bazen hayat sizlere zorluklar gösterebilir. Bu tür zamanlarda sabır her zaman yanınızda olsun. Bir adım geri atmaya özen gösterin. Bir birinize sadakatle bağlanmalısınız. Sadakatin olmadığı bir evlilik mutlulukla devam etmez. Ülkemize dürüst, ahlaklı evlatlar yetiştirmenizi temenni ediyorum’ dileklerinde bulundu.

ÜSTÜNDAĞ AİLESİ TEŞEKKÜR ETTİ

Oğulları Ömer ve gelinleri Duha’nın düğün törenine katılan tüm dostlarına ayrı ayrı teşekkür eden damadın babası iş adamı Sait Üstündağ ve eşi Şengül Üstündağ, ‘Oğlumuz Ömer ve gelinimiz Duha’nın düğün törenlerinde bizleri yalnız bırakmayan devletimizin saygın yöneticilerine ve bürokratlarına, milletvekilimize, siyasi büyüklerime, çalışma arkadaşlarıma, iş insanlarına, siyasi parti temsilcilerine ve mahalle muhtarlarımıza, STK başkanlarına, gazeteci dostlarımıza, tüm dost ve akrabalarımıza sonsuz TEŞEKKÜRLERİMİZİ sunarız. Rabbim eksikliğinizi göstermesin. İyi ki varsınız’ açıklaması yaptı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!