SON DAKİKA

En Son Nokta

Van Kültür Evi’nden ihtiyaç sahiplerine büyük katkı

Merkezi Esenyurt’ta bulunan Van Kültür Evi Derneği mübarek Ramazan ayı boyunca yüzlerce vatandaşa Ramazan kumanyası dağıtıyor, iftar veriyor.

Van Kültür Evi’nden ihtiyaç sahiplerine büyük katkı
Kategori: Genel - Bu haber 482 kez okundu.

Bu Ramazan’da da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Esenyurt Van Kültür Evi her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan kumanyası dağıtımına bu senede devam ediyor.

Ferhat Kıyak’ın başkan olarak göreve geldiği günden itibaren yapmış olduğu projeler ve sosyal etkinliklerle Van Kültür Evi dikkat çekmeye devam ediyor. Yaptıkları çalışmalarla Esenyurt’ta ki bazı tabela dernekleri gibi olmadıklarının altını çizen Kıyak, ensonnokta.com’a konuştu.

‘Tabela Derneği Olmayacağız’

Esenyurt’ta çok sayıda yetersiz dernek olduğunu ve sadece kağıt üzerinde gözüktüklerini belirten Kıyak, ‘Evet söz verdik bismillah dedik. Vanlı ihtiyaç sahipleri kardeşlerimize dağıtmak için Ramazan kolilerimiz hazırlanıyor ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yola koyuluyoruz. Birçok ortamda ifade ettiğimiz gibi tabela derneği olmayacağız. Toplumumuzun yararına, halkımızın yararına hangi projeleri planlayabiliyorsak hayata geçireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu çalışmamızda bize katkı sunan bütün iş adamlarımıza yönetimim adına şükranlarımızı sunuyorum.  Mübarek Ramazan ayında insanlara dokunabilmek kadar güzel bir çalışma olabilir mi? Esenyurt kamuoyu bilsin ki bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir’ dedi.

Kıyak, Van Kültür Evi Derneği uzun yıllardır ortak projelere imza attıklarını, bu kapsamda ramazanda ihtiyaç sahiplerine yardım edilmesi, iftar programı düzenlenmesi, Kurban Bayramında muhtaçlara et dağıtılması gibi birçok alanda ortak faaliyet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.