SON DAKİKA

En Son Nokta

VANLILARLA BİR ARAYA GELEN AK PARTİLİ KURMAYLAR 14 MAYIS İÇİN DESTEK İSTEDİ

AK Parti ilçe başkan yardımcısı İsmail Ayaz ve Vanlı kanaat önderleri Murat Özden ile Abdulkahhar Arvasi’nin organize ettiği meclis üyesi Hamdullah Arvas’ın destek verdiği buluşmada AK Parti milletvekili Halis Dalkılıç Vanlılarla bir araya geldi. Mavi Gold Düğün Salonu’nda gerçekleşen buluşmada konuşmacılar 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimin önemine değindi.

Bilgileri Kopyala
VANLILARLA BİR ARAYA GELEN AK PARTİLİ KURMAYLAR 14 MAYIS İÇİN DESTEK İSTEDİ
Kategori: FOTO GALERİ - Bu haber 40.114 kez okundu.

Gerçekleşen organizasyona yaklaşık 500 Vanlı katılırken programda yer alan konuşmacılar 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimin önemine değindi.

İsmail Ayaz: Vanlı hemşerilerime güveniyorum

Organizasyonun önemli isimlerinden biri olan ilçe başkan yardımcısı İsmail Ayaz konuşmasında, ‘Vatandaşımızın son dönemde teveccühünü görüyoruz. Özellikle miting sonrası orada Cumhurbaşkanımız 1 milyon 700 bin kişi dedi ama mitinge gelemeyen arkasına baktığımızda 500-600 bin kişi olduğunu tespit ettik. Vatandaşımızın bu noktada teveccühünü ben sahada görüyorum. İnşallah Pazar günü hepimiz ve ülkemiz için hayırlı, güzel neticeler alınır. Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize hayırlı olsun diyorum. Biz bu noktada inşallah ilk turda bu işi bitireceğimizi ben ümit ediyorum. Biz vatandaşımıza ve Vanlı hemşerilerimize güveniyoruz” dedi.

Murat Özden: Kılıçdaroğlu ve şer odaklarına müsaade etmeyeceğiz

Vanlılar buluşmasına destek veren isimlerden biri olan iş adamı Murat Özden konuşmasında, “Her geçen gün üstüne koyuyoruz. 3 günümüz kaldı. Biz gece gündüz gayret ediyoruz. Milletimize dokunuyoruz. Diyoruz ki bugünün kazanımlarını heba etmeyin 21 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çok güzel işlere imza attık. Allah’ın izni ile önümüzdeki dönemde milletin teveccühü ile biz çok güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Biz önümüzdeki 5 yıl, Allah nasip ederse 50 yıl ileri götürecek kadar işleri yapmış olacağız. Her gün birkaç ile mitingde sayın cumhurbaşkanımız. Millet sahada diyor ki ‘dışarıdaki batı ile içerideki çirkin yapılara müsaade etmeyeceğiz’ diyorlar. Bunun için de bu ülkenin kazanımlarının farkındalar. Doğalgaz da yapılan hamleler, o teröristlerin gezdiği dağlardaki petrolün bugün Gabar’da Cudi’de çıkarılan petrollerin, Mavi Vatan’ı milletimiz içine sindirdi. Yollarda olan TOGG arabamızdan nükleer santrale kadar o kadar çok işimiz var ki biz bunları anlatarak bitiremeyiz ama toplumumuzun her kesimine bunları hissettirmeye devam ediyoruz. Diyorlar ki Kılıçdaroğlu ve şer odakları masa ortaklarına müsaade etmeyeceğiz diyorlar. İnşallah biz milletimizin teveccühü ile 14 Mayıs gecesi yeni bir zaferi Allah nasip ederse tekrar yazacağız. Ülkemize sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Hamdullah Arvas, “14 Mayıs’ta milletimiz gereken cevabı verecektir”

Organizasyona destek veren Vanlı meclis üyesi Hamdullah Arvas “7 Mayıs’ta Türkiye tarihinin en büyük mitingini gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızın önem verdiği yerlerin başında gelen Esenyurt’ta inşallah bu dönemde halkımızın vereceği destekle hem İstanbul’da hem de Türkiye’de en büyük destek veren ilçe olmak istiyoruz. İnşallah 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanı Erdoağan’ı ilçemizde misafir ederek, Ankara’ya balkon konuşmasını yapmak üzere yolcu etmek istiyoruz. 14 Mayıs akşamı milletimiz gereken cevabı verecektir.

Bu seçimin artık bir beka seçimi olduğu, istikbal ve istiklal seçimi olduğunun insanımız farkında. Önemli olan da bu. Cumhur İttifakının karşısına baktığımız zaman orada sadece siyasileri görmüyoruz. Bugün PKK terör örgütünden HDP’sinden FETÖ’sünden bütün sol fraksiyonlardan tutun, Amerika’sının İngiliz’inin, İsrail’in, Alman’ın  Fransa’nın desteklediği bir yapıyla karşı karşıyayız. Ama insanlarımız sağduyulu, insanlarımız bunu görmüşler. Çok ciddi bir oranla inşallah birinci turda bu işi bitireceğiz. Bizim hiçbir şüphemiz yok. Sizler de gezdiniz gördünüz. Esnafımız da olayın farkında, bunun artık siyasi bir seçimin ötesine geçtiğinin farkında. Ben istiyorum ki keşke projeler yarışsa. Bir tarafta AK Parti’nin 20, 21 yılda yapmış oldukları projeler yarışsa bir tarafta da ötekiler vaatlerini sıralasa. Ama baktığımız zaman zaten bugüne kadar bu ülkeye hiçbir şey vermemiş bir yapıyla bir CHP zihniyetiyle karşı karşıyayız. Hamdolsun 14 Mayıs’ta ciddi bir şekilde, sandıkları patlatacağımıza yürekten inanıyorum. İnşallah çok ciddi farkla Cumhurbaşkanımızı tekrar bu ülkenin başında Cumhurbaşkanı olarak hep birlikte göreceğiz” dedi.

HÜDA PAR ilçe başkanı Erkan Demir: Vanlı hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz

Vanlılar buluşmasında konuşmacılardan biri HÜDA PAR ilçe başkanı Erkan Demir’di. Demir, “Geçtiğimiz Pazar günü Atatürk Havalimanı’nda 2 milyona yakın insanımızın katılımıyla gerçekleşen mitinge insanlarımızın oradaki teveccühü, oradaki duruşu neyse, sanayideki, caddedeki, sokaktaki, evdeki, balkondaki teveccühü de aynıdır. Orada meydandaki yansımayla, sokaktaki yansıma arasında bir fark yok. Orası insanlarımızın gönlünden koparak geldiği bir meydandı, biz bunu sokaklarda da görüyoruz. Muhalefetin son zamanlardaki, seçime çok kısa bir süre kalmış olmasına rağmen çıkarmak istedikleri kaos, huzursuzlukta bunun bariz bir göstergesidir. İnsanlarımız kararını vermiş. Cumhurbaşkanımızın yeniden Cumhurbaşkanı olarak devam etmesini istiyor. Sabırsızlıkla seçimi bekliyorlar. Vanlı hemşerilerim inşallah cumhurbaşkanımızın yanında saf tutacaktır. Pazar gününe yüz yılın seçimine tamamdır. Bunu her gittiğimiz esnafımızda da bunu çok rahatlıkla görüyoruz. Milletimiz kararını vermiş, yüz yılın seçimini bekliyor” şeklinde konuştu.

Harun Özer: Milletimiz Recep Tayyip Erdoğan diyor

Vanlıların Esenyurt’ta ki önemine değinen AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, ‘Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen ‘Büyük İstanbul Mitingi’ 1 milyon 700 bin çok önemli bir rakam. Cumhurbaşkanımız Türkiye’deki bütün illerde tabiri caizse gövde gösterisi yaparak buraya gelmişti. Bu başlı başına İstanbul’un en büyük mitingi. Rekoru kırmış olduk. Bu Cumhurbaşkanımıza desteği ifade etmesi anlamında ve Cumhur İttifakı’na desteği ifade etmesi anlamında son derece kıymetli. Birilerinin yapmaya çalıştığı manipülasyonların da ne kadar boş olduğunu göstermesi anlamında son derece önemli. Millet İttifakı, bunun 10’da 1’i kadar toplayamadı. Bütün Cumhurbaşkanı yardımcı adaylarıyla beraber karşıda yaptıkları mitingde 10’da 1’i kadar kişi yoktu”

Özer konuşmasının devamında, “Dolayısıyla insanımızın bölücülerle bir arada olanlara, bölücülük yapanlara, PKK elebaşlarının söylemlerini benimseyenlere, HDP’nin ‘Cumhuriyetle hesaplaşacağız’ söylemine ses çıkarmayanlara aynı zamanda verdiği bir mesajdır. Sokakta nabız çok güzel. Esnafımızın tepkisi çok güzel. İnsanlarımızın hepsi ‘Oyumuz Erdoğan’a, oyumuz Cumhur ittifakına, oyumuz AK Parti’ye’ şeklinde bize bunu ifade ediyorlar. Kararsız olanların birçoğunun da bunu gördükten sonra AK Parti, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanımız yönünde kararlarını değiştirdikleri ve desteklemeye karar verdiklerini söylüyor. Sahadan aldığımız izlenim de bu yönde. Dolayısıyla inşallah bundan sonraki her gün üstüne koya koya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Halis Dalkılıç: Tayyip Erdoğan’ı göndermek için bir yedi yamalı bohça koalisyon kurdular

Millet İttifakı’nın kirli iş birliklerinin açık bir şekilde ortaya çıktığını ifade eden Parti İstanbul 28. Dönem 3. Bölge milletvekili adayı Halis Dalkılıç, “Karşı tarafta “yedi yamalı bohça hükümeti” gibi ortaya çıkmış bir koalisyon ittifakı var. Hiçbirinin ortak bir fikri yok. Yedi tane partiyi bir araya getirseniz, ellerine birer kağıt verseniz, ‘ Nasıl bir Türkiye istiyorsun?’ deseniz inanın ki iki tanesinin bile ortak hedefi yoktur, Türkiye’nin geleceğine ilişkin bir tek ortak noktaları vardı, başından itibaren, bir buçuk senedir, iki senedir. Tayyip Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin. Sonra da Tayyip Erdoğan’ı göndermek için bir yedi yamalı bohça diyebileceğimiz bir koalisyon kurdular. Ve burada da özellikle Sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylığı kesinleştikten sonra masanın altında olan ortağı mecburen masanın üstüne çıkarttılar ya da altı artı diyorduk oradaki artıyı da çıkardılar açıkça mücadelelerini net bir şekilde ortaya koydular. İttifakın artık yedili bir ittifak olduğu aşikardır. Bunu kampanyalardan, mitinglerden, bir şekilde terörün gölgesindeki siyasi hareketten getirilen demeçlerden, konuşulan sözlerden ve Kandilli partideki savaş baronlarının verdiği Kılıçdaroğlu desteğinden anlıyoruz” dedi.

 

“Bakkal dükkânını bile 7 kişiyle yönetemezsiniz”

14 Mayıs 1950’nin Türkiye’nin yakın siyasi tarihinde unutulmaz bir tarih olduğunu belirten Dalkılıç, “ Merhum Başbakan Adnan Menderes’in “Yeter söz milletindir” diyerek çok partili siyasi hayata geçiş sağladığını, tek parti zulmünü geride bıraktı. 2023’ün 14 Mayıs’ının da Türkiye’nin siyasi tarihi bakımından unutulmaz bir sayfa, milat, yeni bir başlangıç, yeni bir devrin kapılarının sonuna kadar açılması olacak. Bakkal dükkânını bile 7 kişiyle yönetemezsiniz. Siz koskoca Türkiye’yi nasıl yöneteceksiniz? Bunları bir arada tutabilmek için her genel başkana bir cumhurbaşkanı yardımcılığı, Türkiye bu şekilde yönetilmez. Bay bay kemal diyelim çünkü çok az kaldı” diye konuştu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Don`t copy text!