SON DAKİKA

En Son Nokta

Veysel Karatay Bozkurt’a reçeteyi sundu

27 aydır ilçede derneklerle alakalı problemleri söz vermesine rağmen çözmeyen ve sorunları giderek tırmandıran Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a ihtiyacı olan reçeteyi Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karatay sundu.

Bilgileri Kopyala
Veysel Karatay Bozkurt’a reçeteyi sundu
Kategori: Genel - Bu haber 8.128 kez okundu.

Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay, Esenyurt Belediyesi’nin Van ve Sinop Kültür Evlerine uyguladığı ayrımcılıkla alakalı bir basın açıklaması yaptı. Yapılması gerekenleri sıralayan Karatay, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve belediye yönetimine yapması gerekenler konusunda ders verdi.

BELEDİYENİN KARARI DOĞRU DEĞİL

Battalgazi mahallesinde bulunan ESENYURT Belediyesine ait olan Van ve Sinop Kültür Evlerinin bulunduğu alanın ıslah çalışması kapsamında olduğu şimdilik kullanılamayacağını belirten bir tebliğ yayınlamıştır.

Gelecek partisi olarak düşüncemiz

1- ESENYURT Belediyesi iddia ettiği gibi o bölgede böyle bir sorun tespit etmişler ise bu güne kadar neden çözülmemiştir.

2- Vanlı Hemşehrilerimiz takip ettiğim kadarı ile yaklaşık 5 aydır Kültür Evini aktif bir şekilde kullanılıyor idi bu süre zarfında neden müdahale edilmedi. Yapılan emeklere yazık değil mi.

Bize göre zamanlama ve durdurulması doğru olmamıştır.

Bu yerlerin kimler tarafından yapıldığı önem arz etse de asıl önemli olan bu yerlerin ESENYURT halkına ait olduğu gerçeğidir.

EĞİTİM ÖĞRETİM YUVALARINA DÖNÜŞSÜN

Eğer bu yerler Van ve Sinoplulara Tahsis edilmeyecek ise bizim çağrımız ESENYURT Belediyesine ait olan doğal olarak ta ESENYURT halkına ait olan Tüm Kültür Evlerine aynı işlem yapılmalı ve bu yerler hızlı bir şekilde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için eğitim yuvaları olarak çocuklarımızın hizmetine sunulmalıdır.

ESENYURT da okul ihtiyacının ne kadar fazla ve acil olduğu kamuoyunun malumudur. Dolayısı ile her şeyden önemlisi çocuklarımızın eğitim almasıdır.

Tüm siyasi parti ve Sivil Toplum örgütü temsilcilerinin de aynı kanaati taşıdığından eminiz.

Aynı zamanda ESENYURT da bulunan Tüm İl derneklerine ESENYURT Belediyesi Yer tahsis etmeli, tüm yönetim sorumluluğunu almalı hep bir arada ESENYURT a değer katacak projeler üretilmeli, kent bilinci geliştirilmeli tüm kültürlerin kaynaşmasını sağlanmalı ve hep birlikte ESENYURT olmalıyız diye düşünüyoruz’ şeklinde açıklama yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!