SON DAKİKA

En Son Nokta

VEYSEL KARATAY KEMAL DENİZ BOZKURT’U KORKAKLIKLA SUÇLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Gelecek Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Veysel Karatay sorulan bir soru üzerine Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u korkaklıkla suçladı.

VEYSEL KARATAY KEMAL DENİZ BOZKURT’U KORKAKLIKLA SUÇLADI
Kategori: Genel - Bu haber 10.432 kez okundu.

Elit Davet Düğün Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya çok sayıda gazeteci katıldı. Esenyurt ilçesine sundukları katkılardan ve habercilik anlayışından dolayı gazetecilere plaket takdim eden Karatay sorulan sorulara da içtenlikle cevap verdi.

LOGO MESELESİ GEREKSİZDİ

Logoyla alakalı sorulan soruya cevap veren Veysel Karatay, ‘Bir yerleri yönetirken kendi keyfinize göre hareket edemezsiniz. 33 yıl önce yapılan çağdaş, modern, kucaklayıcı bir logo ne oldu da değiştirilmek istendi. Bunun için meclis kararı gerekiyor. Sizde bu çoğunluk yok. Doğal olarak muhalefetle istişare etmeliydiniz. Ama siz bu yöntemi de tercih etmediniz. Ayrıca maliyetli bir iş. Doğru bulmuyorum. Tüm hizmetler bitti de bu mu kaldı. Bir değişiklik olacaksa işletmelere verilen isimlere bakın. Biraz cesur olun ve bu isimleri değiştirin’ diyerek Bozkurt’u korkak olmakla suçladı.

Karatay ayrıca yüzde 10 barajı konusunda sıkıntı çekmeyeceklerini ve siyasi bir dalganın geldiğini iddia ederek ‘kimi yukarı çıkarır, kimi aşağıya indirir hep birlikte göreceğiz’ diyerek gelecekten ümitli olduğunu ifade etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.