SON DAKİKA

En Son Nokta

Yeni kabinede öne çıkan bomba isimler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferle çıktığı seçimler sonrası Türkiye, yeni hükümet sistemine geçti. Bununla birlikte en çok merak edilen konuların başında ise yeni kurulacak kabinede hangi isimlerin yer alacağı… Ankara kulislerinde kabine için önemli isimler dillendirilmeye başladı.

Yeni kabinede öne çıkan bomba isimler
Kategori: Genel - Bu haber 4.902 kez okundu.

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından Türkiye yeni sisteme adım attı. Halkın desteğiyle seçimlerden zaferle Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni sisteme önderlik edecek.

Erdoğan tarafından kurulacak olan yeni kabine için Ankara kulislerinde öne çıkan önemli isimler dikkat çekiyor.

YENİ KABİNE İÇİN ADI GEÇENLER

Dünya gazetesinden Hüseyin Gökçe’nin haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarından Hatice Karahan, Mustafa Varank, Mehmet Uçum ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın isimleri konuşuluyor.

Danışmanların mevcut görevleri nedeniyle ofis yapılanmasında da görev alabileceği belirtiliyor. Halen Cumhurbaşkanı’nın 36 baş danışmanının her biri çeşitli alanlarda, Anglo-Sakson gelenekteki “gölge bakan” benzeri görevlendirilmiş durumda.

Olası bakanlar arasında adı geçenlerden biri de daha önce siyasete ilgisi bilinen, MÜSİAD Eski Başkanı ve halen DEİK Başkanlığını yürüten Nail Olpak oldu.

Milletvekili seçilmeyen isimler arasında bulunan,Naci Ağbal, Nihat Zeybekci, Faruk Özlü ve Mehmet Şimşek’in milletvekili olmayanların kabinede yer alacağı yönündeki tahminler nedeniyle grandpashabet isimleri sıkça dile getiriliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.