SON DAKİKA

En Son Nokta

YENİ YIL BARIŞ, HUZUR VE SAĞLIK GETİRSİN

Yeni yılın tüm insanlığa mutluluk, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyoruz. Bölgemizin önemli siyasetçileri, iş insanları, STK başkanları, hukukçuları, bürokratları ve esnafları gönderdikleri mesajlarla Türk halkının ve İslam dünyasının yeni yılını tebrik etti.

YENİ YIL BARIŞ, HUZUR VE SAĞLIK GETİRSİN
Kategori: Genel - Bu haber 15.346 kez okundu.

Togay ÇOBAN: Esenyurt AK Parti Belediye Meclis Üyesi & Plan Bütçe Komisyonu Başkanı: Allah hayırlı yıllar, hayırlı insanlar, hayırlı işlerle karşılaşmamızı nasip etsin, 2023 kutlu olsun.

Rasim EKMEKÇİ: İŞ ADAMI: Elinizdekilerle mutlu olmayı öğrenirken bir yandan da geleceğe umutla bakmayı bilmek gerekir. Yeni yıl hoş gelsin ve hepimize bereket getirsin.

Koray ÇORUH: CRH YAPI MİMARLIK: Tüm dünyayı yeni yılın coşkusu ve sevgisi sarsın. Tüm dünyaya yeni yılda dostluk, neşe, huzur ve barış hakim olsun. Çocuklar için daha iyi geleceğin temelleri atılsın ve hayatın tüm zorluklarını birlikte aşalım. Yeni yıl ile birlikte tüm hayallerimiz gerçek olsun.

Gürbüz SÜLEYMANOĞLU: MÜSİAD Ardahan Kurucu Başkanı: Allah hayırlı yıllar, hayırlı insanlar, hayırlı işlerle karşılaşmamızı nasip etsin, 2023 kutlu olsun.

Abdurrahman ADA: Esenyurt Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı: Her yeni yıl bir başka güzel. Yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

Harun ORUÇ: AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: İmanlı, hayırlı, sağlıklı, huzurlu yılınız olsun inşallah. Yeni yılınız mübarek olsun.

Bahattin DEMİR: SAMYELİDER YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Yeni yıl ile birlikte tüm sevgi kapılarının sizler için açılmasını dileriz. Yeni yılda tüm umutlarınızın gerçekleşmesi ümidiyle.

Halis KAHRİMAN: DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı: Yeni yılın İslam alemine hayırlara vesile olması dileği ile, esenlikler dilerim. Selam ve dua ile.

Bülent ZEREN: Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı: Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

Hayrettin BABAHAN: Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı: Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Erol AYDENİZ: AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: 2023 Yılında Rabbim, tüm İslam Alemi’ne, sonsuz hazinesinden güzellikler bahşetsin!

Emre YILMAZ: AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır. Mutlu Yıllar!

Bülent AKYÜREK: İYİ Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar.

Yavuz KAHRİMA: İŞ İNSANI: Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.  Nice Yıllara.

Nail ATAŞ: MONDİ HOME: Yeni yılın İslam alemine hayırlara vesile olması dileği ile, esenlikler dilerim. Selam ve dua ile.

Ali SUSUZ: Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı: Yeni yıl ile birlikte tüm sevgi kapılarının sizler için açılmasını dileriz. Yeni yılda tüm umutlarınızın gerçekleşmesi ümidiyle.

Evren PEHLİVAN: ORDU KUYUMCULUK: Yeni yılınız maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun.

Emin BATMAZOĞLU: HUKUKÇU: Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

Mustafa TARIM: AK Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle hayırlı yıllar.

Hayrettin TAN: TAN YAPI İNŞAAT PVC LTD ŞİRKETİ: Elinizdekilerle mutlu olmayı öğrenirken bir yandan da geleceğe umutla bakmayı bilmek gerekir. Yeni yıl hoş gelsin ve hepimize bereket getirsin.

Fethi ÖZGER: AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.  Nice Yıllara.

Tarık ERDEM: AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle hayırlı yıllar.

Murat ÖZDEN: ÖZDENTAŞ YAPI DENETİM ve OSMANLI MİMARLIK ŞİRKETİ YÖN. KUR. BAŞKANI: Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Aytaç ÖZER: AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle.

Selami AYDIN: AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar!

Tuncay ALTAYLI: AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı: Yeni bir yıl geldi ve eski bir yılı geride bıraktık. Eskinin acılarını, umutsuzluklarını ve kırılan hayallerimizi yeni yıla taşımayalım. Bambaşka ve heyecan dolu yeni yıl rotasında buluşmak dileği ile.

Coşkun SAĞ: AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Elinizdekilerle mutlu olmayı öğrenirken bir yandan da geleceğe umutla bakmayı bilmek gerekir. Yeni yıl hoş gelsin ve hepimize bereket getirsin.

Aydın EŞNGEZER: AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı: Yeni bir yıl geldi ve eski bir yılı geride bıraktık. Eskinin acılarını, umutsuzluklarını ve kırılan hayallerimizi yeni yıla taşımayalım. Bambaşka ve heyecan dolu yeni yıl rotasında buluşmak dileği ile.

Timur AKÇİÇEK: İŞ ADAMI: Tüm dünyayı yeni yılın coşkusu ve sevgisi sarsın. Tüm dünyaya yeni yılda dostluk, neşe, huzur ve barış hakim olsun. Çocuklar için daha iyi geleceğin temelleri atılsın ve hayatın tüm zorluklarını birlikte aşalım. Yeni yıl ile birlikte tüm hayallerimiz gerçek olsun.

Ferdi KILIÇ: FERD YAPI SAN. TİC. LTD. YÖNETİM KUR. BAŞKANI: Elinizdekilerle mutlu olmayı öğrenirken bir yandan da geleceğe umutla bakmayı bilmek gerekir. Yeni yıl hoş gelsin ve hepimize bereket getirsin.

Sait ÜSTÜNDAĞ: ÜSTÜNDAĞ İNŞAAT: Yeni yılınız maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun

Şahin KIRMIZI: 5K MÜHENDİSLİK/REDPAİNT: 2023 Yılında elden ele yardımlar çoğalsın, gönülden gönüle sevgiler artması dileğiyle mutlu yıllar.

Engin DÜZ: Ardahan Kültür Evi Başkan Yardımcısı: Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiçbir şeyin seni üzmemesini dilerim.

Yusuf KANCA: KANCA İNŞAAT: Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesi dileğiyle hayırlı yıllar.

Orhan ONUR: Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı: Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

Burhan ŞAŞMAZ: İstanbul Batman Derneği Başkanı: Allah hayırlı yıllar, hayırlı insanlar, hayırlı işlerle karşılaşmamızı nasip etsin, 2023 kutlu olsun.

Bayram BUĞDAYCI: FİBA HAFRİYAT NAKLİYAT İNŞAAT YAPI PETROL ÜRÜNLERİ: Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.  Nice Yıllara.

Beşir ZENGİN: BEŞİR ZENGİN GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI: 2023 Yılında Rabbim, tüm İslam Alemi’ne, sonsuz hazinesinden güzellikler bahşetsin!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.