SON DAKİKA

En Son Nokta

YENİ YIL TÜM DÜNYA’YA BARIŞ VE KARDEŞLİK GETİRSİN

Bölgemizin önemli siyasetçileri, iş insanları, STK başkanları ve esnafları gönderdikleri Yeni Yıl mesajı ile dünyada barış ve kardeşlik temennisinde bulundu.

Bilgileri Kopyala
YENİ YIL TÜM DÜNYA’YA BARIŞ VE KARDEŞLİK GETİRSİN
Kategori: Genel - Bu haber 70.026 kez okundu.

Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2023 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2024 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Bu vesile ile, 2024 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, Tüm halkımızın yeni yılını kutlarız…

Harun ÖZER – AK PARTİ Esenyurt İlçe Başkanı: Allah’ım musibetin yaşandığı bu günlerde tüm insanlara şifa ve sabır ihsan eyle. Bizleri yeniden bir araya getirmeyi nasip eyle. Mutlu yıllar.

Togay ÇOBAN – AK PARTİ Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı: 2023 Yılında elden ele yardımlar çoğalsın, gönülden gönüle sevgiler artması dileğiyle mutlu yıllar.

Abdurrahman ADA – AK PARTİ Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı: Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Mutlu yıllar.

Mehmet ÇELİK – AK PARTİ Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı: Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Mutlu yıllar.

Gürbüz SÜLEYMANOĞLU – AK PARTİ Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı: Barış, mutluluk ve beraberlik dolu yeni bir yıl için en içten selamlar gönderiyorum. Yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun.

Erkan SANATSEVER – MHP Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı-Türk Dünyası Komisyon Başkanı: Tüm hayallerin ve dileklerin bu sene gerçek olsun, tüm güzellikler 2024’te seni bulsun! Mutlu, dolu dolu ve hiç unutamayacağın güzelliklerle dolu yeni bir yıl diliyorum!

Oğuzhan KARAHAN – AK PARTİ Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı: Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle. İyi Yıllar.

Bülent ZEREN – Avcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı: Yeni yılın güzellikleri, umutları ve sevgisi hepimizin hayatını aydınlatsın! Mutlu yıllar!

Sevda GÜNAY – AK PARTİ Çatalca Meclis Üyesi Aday Adayı: Tüm hayallerin ve dileklerin bu sene gerçek olsun, tüm güzellikler 2024’te seni bulsun! Mutlu, dolu dolu ve hiç unutamayacağın güzelliklerle dolu yeni bir yıl diliyorum!

Tarık Emre AŞIK – Tepecik Spor Kulübü Başkanı: Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Evren PEHLİVAN – ORDU KUYUMCULUK: Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç demektir. Gelecek, umut dolu günlerle dolu olsun. 2024 size sağlık, mutluluk ve başarı getirsin!

Murat ÖZDEN – AK PARTİ Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı: Yeni yılda kendimize yeni hedefler belirleyerek, daha güçlü ve kararlı bir şekilde ilerlemeyi diliyorum. Başarılarla dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.

Harun ORUÇ – AK PARTİ Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle. İyi Yıllar..

Koray ÇORUH – CRH YAPI MİMARLIK: Yeni yılın başta ülkemizin refahı, yakınlarımızın sağlığı ve hayallerimizin gerçekleştiği güzel günlere şahit olması dileğiyle! Barış ve huzur içinde nice mutlu yıllara!

Coşkun SAĞ – AK PARTİ Esenyurt ve İBB Belediye Meclis Üyesi: Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla… Nice Yıllara!

Timur AKÇİÇEK – İŞ ADAMI: Tüm hayallerin ve dileklerin bu sene gerçek olsun, tüm güzellikler 2024’te seni bulsun! Mutlu, dolu dolu ve hiç unutamayacağın güzelliklerle dolu yeni bir yıl diliyorum!

Hayrettin TAN – AK PARTİ Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı: 2024 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

Sait ÜSTÜNDAĞ – ÜSTÜNDAĞ İNŞAAT: Tüm hayallerin ve dileklerin bu sene gerçek olsun, tüm güzellikler 2024’te seni bulsun! Mutlu, dolu dolu ve hiç unutamayacağın güzelliklerle dolu yeni bir yıl diliyorum!

Recep TETİK – Haliç Üniversitesi Tıp Fakültesi Avcılar Hospital: 2024 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin inşallah…

Fethi ÖZGER – AK PARTİ Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Yeni yıl bize yeni umutlar getirir. Sen ve sevdiklerin için de yeni umutların, hayallerin ve bol mutluluğun olduğu bir yıl diliyorum!

Tarık ERDEM – AK PARTİ Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Yeni yılın tüm ailenize sağlık ve esenlik getirmesini diler, gençlerimizin daha umut dolu bir dünyaya adım atmasını dilerim.

Aytaç ÖZER – AK PARTİ Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle, Mutlu Yıllar.

Engin DÜZ – Ardahan Kültür Evi Başkan Yardımcısı-Onurcan Düğün Salonları: Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Tüm dostlarım yeni yılınız kutlu olsun…

Tarkan KAYA – AK PARTİ Avcılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi: Ömrün mutlu yıllar mutlu yarınlar ile dolu olsun. En güzel dostluklar seni dost sayana nasip olsun. Mutlu yıllar…

Fehmi KAVÇAN – AK PARTİ Avcılar Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı: Hayal kurmadan büyük şeyler yapılmaz. 2024 yılında tüm hayallerinin gerçeklemesi umuduyla. İyi seneler!

Selami AYDIN – AK PARTİ Esenyurt Belediye Meclis Üyesi: Yeni gelen yılda tüm umutlarınız da birlikte gelsin. Hayatınızda neşe ve mutluluk her daim yanınızda olsun.

Mustafa TARIM – AK PARTİ Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Yılın son günlerinde, içtenlikle geçen zamanı değerlendirmek ve geleceğe umutla bakmak için harika bir zaman. 2024, sizin için bilgelik, sevgi ve pozitif değişimlerle dolu bir yıl olması dileğiyle. Mutlu yıllar!

Emre YILMAZ – AK PARTİ Avcılar Belediye Meclis Üyesi: Yeni yıl, hayatın size sunduğu yeni bir başlangıç ve taze bir sayfa demektir. 2024, sizin için yeni fırsatların, yeni başarıların ve yeni deneyimlerin kapılarını aralasın. Sağlıkla dolu, sevgiyle geçen bir yıl olması dileğiyle. İyi seneler!

Emin BATMAZOĞLU – HUKUKÇU: Yılın son gününde geçmişi geride bırakın ve geleceğe umutla bakın. Yeni yıl, sizin için dolu dolu bir macera olacak ve hayatınıza yeni bir enerji getirecek. Tutkulu, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmeniz dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun!

Şahin KIRMIZI – 5K MÜHENDİSLİK/REDPAİNT: Geçmişi geride bırakmanın ve geleceğe umutla bakmanın tam zamanı! 2024, herkese sağlık, mutluluk ve huzur versin. Mutlu yıllar!

Yeni yılın getirdiği taze bir nefesle, hayatımızın renklenmesini diliyorum. 2024, hepimizin kalplerine umut ve sevgi getirsin. Mutlu yıllar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!