SON DAKİKA

En Son Nokta

MALATYA İSTANBUL’A TAŞINDI

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) tarafından İstanbul’da düzenlenen Malatya Tanıtım günleri kapılarını açtı. 14 Ekim Pazar günü akşamına kadar açık kalacak tanıtım günlerinde, Malatya’nın tarihi ve turistik yerleri ile yemek kültürü tanıtılıyor.

MALATYA İSTANBUL’A TAŞINDI
Kategori: Genel - Bu haber 263 kez okundu.

14 Ekim Pazar günü akşamına kadar açık kalacak tanıtım günlerinde, Malatya’nın tarihi ve turistik yerleri ile yemek kültürü tanıtılıyor. İstanbul’da ki Malatya Tanıtım Günleri etkinliğinde yer alan Kale ilçesine ait stant ilgi odağı oldu.
İstanbul Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen ‘2. Geleneksel Malatya Tanıtım Günleri’ programında Çok sayıda bakanın yanı sıra, 64 ve 65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı, Malatya milletvekili Bülent Tüfenkci ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stant büyük ilgi gördü.

DURMUŞ: MALATYA RUHU YENİKAPI’DA YAŞATILACAK

Tanıtım günlerinin organizasyonunu yapan Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Başkanı Yılmaz Durmuş, Malatya ruhunun Yenikapı’da 2. kez yaşatılacağını dile getirdi. İstanbul’da yaşayan tüm Malatyalıları tanıtım günlerine davet eden Durmuş, tanıtım günlerinde Malatya Valiliğinin, büyükşehir belediyesinin ve 13 ilçe belediyesinin yer alacağını da ifade etti. Etkinlik alanına getirilecek yöresel ürünlerin denetimden geçirilerek getirileceğini kaydeden Durmuş, hemşeri derneklerinin misafirler için özel servis otobüsü tahsis edeceğini, dernek başkanlarının ilçelerinden otobüs tutarak hemşerilerini Yenikapı’ya taşıyacaklarını söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ise, ‘Malatya Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri’ne katılarak, kayısı diyarı Malatyamızın kültürel ve yöresel güzelliklerine tanıklık ettik. Bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm hemşehrilerimizi tebrik ediyorum.’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.