SON DAKİKA

En Son Nokta

YENİLENEN BELMA BARUT İLKOKULU GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Esenyurt’un tecrübeli okul müdürlerinden Halil Aktaş’ın müdürlüğünü yaptığı Belma Barut İlkokulu yeni konsepti ile adeta göz kamaştırıyor. Okul müdürü ve müdür yardımcılarının birlikte güzelleştirdiği okul veliler ve öğrenciler tarafından da büyük övgü alıyor.

YENİLENEN BELMA BARUT İLKOKULU GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Kategori: EĞİTİM - Bu haber 62.959 kez okundu.

Esenyurt’un en tecrübeli okul müdürleri arasında gösterilen Belma Barut İlkokul Müdürü Halil Aktaş ilerlemiş yaşına rağmen ilk gün ki heyecanı ile çalışmalarını sürdürüyor.

Sona eren 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminin hemen akabinde okulunun güzelliği ve yeni eğitim öğretim dönemine sorunsuz girmesi için çalışma başlatan Aktaş kısa sürede bu doğrultuda örnek alınacak projelere imza attı.

Okul Müdürü Halil Aktaş ile okul müdür yardımcıları Nihat Karaçam, Elif Gültekin, Fatih Kaçır ve Erhan Sarıca ile birlikte yaz boyunca hummalı çalışma içerisine girerek Belma Barut İlkokulunu 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemine sorunsuz başlayan harika bir okul olarak hizmetine sokmayı başardılar.

Eğitim-Öğretim kalitesini artırmak amacıyla okulun iç ve dış cephesinde güzelliklere imza atan okul yönetimi boyası dökülmüş duvarlara ve malzemeleri eskimiş eşyaları yenileyerek okulun fiziki anlamda görüntüsünü güzelleştirmeyi başarmış.

Okula harika bir kütüphane kazandıran Aktaş ve ekibi çok amaçlı salon, egzersiz odaları, anasınıfı, jeneratör gibi ihtiyaçları kendi imkanlarıyla yaparak adeta başarılarını perçinlemiş.

Öğrencilerin ve velilerin taleplerine kayıtsız kalmayan Halil Aktaş “Sizleri bilmem ama ben yeni kuşağın hayranıyım. Velilerin ve öğrencilerin taleplerini çevirmek ne mümkün” diyerek Belma Barut İlkokulunun yeni döneme sorunsuz girmesi için elinden gelen tüm imkanları seferber etmiş.

ÖRNEK OKUL OLMASI İÇİN ÇABALIYORUZ

Mütevazi kişiliği ile de tanınan ve eğitim camiasında ‘Baba’ lakabıyla bilinen ve adından başarıyla söz ettiren Belma Barut İlkokulu Müdürü Halil Aktaş yaptıkları çalışmaları Ensonnokta’ya anlattı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Döneminin sorunsuz geçmesi adına kendisinin ve Müdür Yardımcılarının var güçleriyle çalıştıklarını belirten Aktaş, ‘Öğrencilerimizi ve ailelerinin talebi üzerine öncelikle okulumuzun dış cephesinde ciddi bir değişikliğe gittik. Belki de görsel anlamda Esenyurt’un en modern okuluna sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Okulumuzun duvarlarının içini İstanbul’un tarihi güzellikleri içeren motiflerle donatarak farklılığımızı gösterdik. Sıra, masa gibi birçok eksikliğimiz giderildi. Jenaratör alarak kesilebilecek elektrikler için önlemimizi aldık. Kütüphanemiz, çok amaçlı salonumuz ile örnek alınacak bir okula dönüştük. Emeği geçen tüm müdür yardımcılarıma teşekkür ediyorum. Tüm bunlarla birlikte eğitim kalitemizi artırarak inşallah İstanbul’un gıpta ile bakılacak okulu olacağız’ diyerek eğitime verdikleri öneme dikkat çekti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.