SON DAKİKA

En Son Nokta

YENİLİKÇİ YALITIM VE BOYA ÜRÜNLERİNİN TREND MARKASI REDPAİNT

Yenilikçi boya teknolojisinde koruma ve estetikte devrim niteliğinde, uygulaması kolay, uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli ürünler sunmayı hedefleyen RedPaint’in kalitesi ve ünü şimdiden uluslararası düzeye ulaştı.

YENİLİKÇİ YALITIM VE BOYA ÜRÜNLERİNİN TREND MARKASI REDPAİNT
Kategori: Genel - Bu haber 8.166 kez okundu.

Yönetim kurulu başkanlığını Şahin Kırmızı’nın yaptığı 5K Mühendisliğin piyasaya sürdüğü REDpaint marka ürün Türkiye’de olduğu gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde de ses getirdi.

REDPaint YENİLİKÇİ BOYA VE TEKNOLOJİ FİRMASI

REDPaint Seramik teknolojisi ile ısı, su, ses ve yangın yalıtımı sağlayan boyalar, nem-rutubet- küf önleyici boyalar, yanmaz boya ve yanmaz solüsyon ile evsel ve endüstriyel alanda yenilikçi ürünleri hizmet vermekte.

YALITIMDA ”YERLİ” ÇÖZÜM

REDPaint ile ve ürettikleri diğer ürünlerle alakalı Ensonnokta’ya konuşan 5K Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırmızı, ‘Küreselleşen dünyamızın pazar piyasalarında yenilikçi ürün çeşitlerine talep gün geçtikçe artmaktadır. Bu taleplere hızlı, pratik ve kalıcı çözümler üretebilmek için 30 yıllık tecrübemizi katarak müşteri ve kalite öncelikli olarak yerli üretim ile hizmetlerimize devam etmekteyiz.

REDPaint; sürekli kendini geliştiren bir marka olarak sektöre yön verenler arasında olmayı hedeflemekte, tedarikçi, müşteri ve çalışan koordinasyonunu en üst seviyede sağlamayı, koyduğu hedeflerle ülkemize ve dünyamıza sektöründe katkıda bulunmayı ilke olarak benimsemiştir. Personelleri, kalite yönetim sistemi için tüm hedefleri yakalama ve sürekli geliştirme anlayışı ile çalışırlar. Ayrıca üretimlerimizi tamamen yerli kaynaklarla yapıyoruz. Ve nitelikli üretim ihracat yapılıyor.

RedPaint ürünleri şimdiden Katar, Kuveyt, Bahreyn, Umman, Suudi Arabistan, Dubai ve Fildişi Sahili’ne ihraç edildi. Şu anda ürünler Cezayir, Libya, Tunus, Moritanya, Avusturya ve bazı Avrupa ülkelerine ihraç edilmektedir’ diyerek ürünün önemine dikkat çekti.

RedPaint Ürünleri

Benzersiz özelliklere sahip boyaları aşağıdaki kategorilerde bulabilirsiniz:

  • Termal Gruplar
  • Yanmaz Gruplar
  • İzolasyon Grupları
  • Özel Ürünler: RedPaint RP-Red Backterial – Bakteriostatlı Boya

RP-RED BAKTERİYEL (Bakteriostatlı Boya) (Antibakteriyel Boya) Akrilik emülsiyon esaslı, özel katkılı, silinebilir dekoratif iç cephe boyasıdır. Küf ve mantar gelişimini durdurur ve kalıcı olarak öldürür.

Avantajlar ve Ürün Özellikleri

RP-RED BAKTERİYEL (Bakteriyostat Boya) (Antibakteriyel Boya) tüm iç duvarlar için uygundur.
Mikroorganizma, mantar, yosun ve küf oluşumunu engeller. Mutfak, hastane, ameliyathane, banyo, kreş, spor salonu, okul ve kalem gibi hijyenik mekanlarda kullanılabilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.