SON DAKİKA

En Son Nokta

YILDIZ CAMİ GERÇEĞİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Yıldız Cami tartışması üzerinden müştemilata ‘Biz aş evi yapacaktık’ yalanı ile algı yaratan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un 3 yıldır çivi çakmadığı camiye yapım için bütçede ayırmadığı ortaya çıktı.

Bilgileri Kopyala
YILDIZ CAMİ GERÇEĞİ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
Kategori: Genel - Bu haber 10.575 kez okundu.

Bugüne kadar hiç bir camiyi tamamlamayan, bir çivi dahi çakmayan, sürekli algı yaratan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a Esenyurt Kaymakamlığından yapılan açıklama ile tokat gibi cevap geldi.

Esenyurtta yapımı 3 yıldır durdurulmuş olan Yıldız Cami altında ki müştemilatlar tinerciler ve ne idiği belirsiz kişilerce kullanılması üzerine Diyanet Vakfı tarafından ilgili kanun maddelerine uygun olarak Vakfa gelir getirmek amacıyla kiraya verilmişti.

Camiden 3 yıldır haberi olmayan belediye, Diyanet Vakfı’nın bu girişimden sonra harekete geçip orada bazı projeleri olduğunu iddia ederek kamuoyunu yanıltma eylemi içerisine girmiştir.

Kaymakamlıktan yapılan resmî açıklamada projelerin takipçisi olduğu ifade edilirken vurgulanan asıl can alıcı nokta ise camiyi tamamlayacağını ve taziye evi yapacağını iddia eden belediyenin 2022 yılı bütçesine böyle bir ödenek koymadığı ortaya çıkmıştır.

NOT: Kaymakamlıktan yapılan açıklamalarda belediye zabıtlarının hukuksuz talimatlar alarak bunları uyguladığı ifade edilmiş. Ensonnokta ve Anahtar Gazetesi olarak görevini kötüye kullanan görevliler hakkında soruşturma açılıp açılmayacağının takipçisi olacağız…

İŞTE KAYMAKAMLIKTAN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!