SON DAKİKA

En Son Nokta

YILMAZ ŞEN ARDAHAN KÜLTÜR EVİ’NDE HAMİT ÖNCÜ’YÜ AĞIRLADI

AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi aday adayı Yılmaz Şen Ardahan Kültür Evi’nde belediye başkan adayı Hamit Öncü’yü ağırladı. Organizasyona çok sayıda kanaat önderi, STK başkanı ve mahalle muhtarı katılarak Yılmaz Şen’e destek verdi.

Bilgileri Kopyala
YILMAZ ŞEN ARDAHAN KÜLTÜR EVİ’NDE HAMİT ÖNCÜ’YÜ AĞIRLADI
Kategori: Genel - Bu haber 68.362 kez okundu.

AK Parti belediye meclis üyesi aday adayı iş adamı Yılmaz Şen Ardahan Kültür Evi’nde AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’yü hemşerileri ve yakınlarıyla buluşturdu.

Gerçekleşen toplantıya AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’nün yanı sıra ilçe başkanı Harun Özer, kadın kolları başkanı Harika Yıldırım Öztürk, belediye meclis üyesi Togay Çoban, mahalle muhtarları Ahmet Kuzgun, Yavuz Zilek, Subay Tan, Murat Cambaz, İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, Şoförler Odası Başkanı Yücel Tanış ve çok sayıda isim katılarak Yılmaz Şen’e destek verdi.

YILMAZ ŞEN: BÜYÜK AİLEME TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Yılmaz Şen, ‘Öncelikle aileme teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten ciddi bir katılımla toplantımıza iştirak ederek başkan adayımız Hamit Öncü’nün yanında olduklarını göstermişlerdir. Ben görev adamıyım. Meclis üyeliği noktasında kendimize yer bulursak hem toplumumuza, hem de Esenyurt’a yararlı projeler yapmak için çabalayacağız. Geride bıraktığımız 5 yıl gösterdi ki Esenyurt’un AK Partiye çok ihtiyacı var. 5 yıl bu kent maalesef sağlıklı hizmet alamadı. İnşallah AK Parti yeniden iktidar olacak ve Esenyurt hizmetlerle tanışacak’ açıklaması yaptı.

EFRAİL ÇİFCİ: MECLİS ÜYESİ SAYISINDA BU DÖNEM FAZLACA İMTİYAZ İSTİYORUZ

Yılmaz Şen’in düzenlediği toplantıda konuşan Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifci demografik yapıda istanbul’a kayıtlı seçmen kitlesi ile birlikte Esenyurt’un en kalabalık topluluğu olduklarını belirtirken, ‘Ardahanlı hemşerilerimizin nüfus ve seçmen anlamında Esenyurt’ta en çok oya sahip olduğunu belirtmek isterim. Burada doğan ve bugün seçmen olan evlatlarımız doğal olarak İstanbullu olarak kayıtlara geçmiştir. Onlarla birlikte Esenturt’un en kalabalık ve en fazla seçmeni olan il Ardahan’dır. Bu nedenle belediye başkan adayımız Hamit Öncü’den toplumumuzdan çok sayda isimi listesine alma konusunda ısrarımız var. Dilerim bu talebimiz karşılığını bulur’ diyerek taleplerini iletti.

HAMİT ÖNCÜ: PROJELERİMİZ BU KENTİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAK

Yılmaz Şen’e ve ailesine düzenledikleri toplantıdan dolayı teşekkür eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, ‘İlçe başkanımızla birlikte il başkanlığından geliyoruz. Tabi il başkanlığımızın da talepleri var. Bu yöreden de yaklaşık 25-30 başvuru var. Her birini tercih etmemiz mümkün değil. Temsilde adaleti gerçekten önemsiyoruz. Bu konuda adaletli olacağız kimsenin şüphesi olmasın.

Esenyurta yapmayı planladığımız muhteşem projeler var. Bu kent o projelerden sonra nefes alacak. Araştırma Hastanesi, Yanık Merkezi, Adliye Binası, kentin giriş çıkışına yapılacak yollar, kavşaklar, okullar, kreşler, spor tesisleri, yeşil alan ve yeni park projelerimiz var. Esenyurt 5 yılda çok şey kaybetti. İnşallah hep birlikte bu kenti yeniden ayağa kaldıracağız’ diyerek Şen ailesini misafirperverliklerinden dolayı tebrik etti.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!