SON DAKİKA

En Son Nokta

ZAFER PARTİSİ AVCILAR İLÇE BAŞKANI ALPASLAN KARADAĞ OLDU

Ümit Özdağ’ın Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi Türkiye’de ilçe teşkilatlarını oluşturmaya devam ediyor. Avcılar ilçe kongresini gerçekleştiren partinin kurucu ilçe başkanı iş insanı Alpaslan Karadağ oldu.

Bilgileri Kopyala
ZAFER PARTİSİ AVCILAR İLÇE BAŞKANI ALPASLAN KARADAĞ OLDU
Kategori: Genel - Bu haber 8.292 kez okundu.

Hafta sonu Grand Davet Salonu’nda birincisi gerçekleşen kongreye çok sayıda partili katıldı.

Tek listenin yer aldığı kongrede Alpaslan Karadağ delegelerin desteği ile Zafer Partisi’nin Avcılar ilçe başkanı oldu.

AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ

Kongrede bir konuşma yapan Zafer Partisi ilçe başkanı Alpaslan Karadağ, ‘Partimizin her geçen gün ivmesi yükseliyor. Bende bu partide olmaktan, Genel Başkanımız Ümit Özdağ’la yol yürümekten dolayı çok mutluyum. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi olmak en ayrıcalıklı durumdur. Biz ağacın, hayvanın, toprağın, insanın ama her şeyin milliyetçisiyiz.

Sosyalistim demekle sosyalist olunmaz, dindarım demekle dindar olunmaz, milliyetçi demekle milliyetçi olunmaz, iyi demekle iyi olunmaz. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Rabbim bize hayırlı görevler nasip etsin’ diyerek siyasi partilere gözdağı verdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!