SON DAKİKA

En Son Nokta

ZAFER PARTİSİ ESENYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMİN TAŞKAN OLDU

Zafer Partisi’nin Esenyurt adayı belli oldu. İlçe başkanı Emin Taşkan Esenyurt Belediye Başkan adaylığını ilçe binasında çok sayıda partilisi önünde açılarken yerel seçimde iddialı olduklarını ve seçimi kazanacaklarını iddia etti.

Bilgileri Kopyala
ZAFER PARTİSİ ESENYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMİN TAŞKAN OLDU
Kategori: Genel - Bu haber 18.306 kez okundu.

Genel Başkanlığını Ümit Özdağ’ın yaptığı Zafer Partisi İstanbul’da ki adaylarını belirlemeye devam ediyor.

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı en kritik ilçelerden biri olan Esenyurt’ta da aday çıkardı.

Zafer Partisi’nin Esenyurt Adayı ilçe başkanı Emin Taşkan oldu. Taşkan ilçe binasında partilileri ve basın mensupları önünde adaylığını açıklarken iddialı konuştu.

PROBLEMLERİ CESURCA DİLE GETİRİYORUZ

Önemli açıklamalar yapan Esenyurt Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Taşkan, ‘Bugün, Zafer Partisi’nin emin adımlarla yürüdüğü bu kutlu yolda, Esenyurt’ta bir araya gelmenin onuru ve coşkusunu yaşıyoruz. Partimiz, kurulduğu günden bu yana, şehirlerimizin ve ülkemizin karşı karşıya kaldığı sorunlara cesurca göğüs geren ve çözümler üreten yegane parti olmuştur.

Ümit Özdağ liderliğinde yola çıktığımız ilk günden itibaren, belirlediğimiz ilkeler doğrultusunda, sıkıntıları cesurca dile getirerek, vatandaşlarımızın sesi olduk. Bugün burada, Esenyurt’ta, bu ses daha gür çıkacak ve çözüm yollarımız, her bir Esenyurtlunun umudu olacak.

Sevgili Esenyurtlular, birlikte, şehrimizi saran sığınmacı sorunu başta olmak üzere, ekonomik krizin pençesinde kıvranan esnafımızın, işini kaybeden gencimizin, geleceğine endişeyle bakan her bir vatandaşımızın yanında duruyoruz. Biz, Zafer Partisi olarak, Türklerin ve Türkiye’nin gerçek gündemini, samimiyetle ve kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz.

Kıymetli konuklar, burada, şu an, Esenyurt’ta toplanmış olmamız, sadece bir seçim çalışmasından çok daha fazlasını ifade ediyor. Bu toplantı, halkımızın sorunlarına duyarsız kalmayan, geleceğimizi inşa etmek için canla başla çalışan bir ailenin buluşmasıdır.

Bu vesileyle, bizi yalnız bırakmayan herkese, katılımlarınız için şükranlarımı sunuyor, sizlere ve ailelerinize sağlık ve huzur diliyorum. Zafer Partisi’nin, Esenyurt’ta ve İstanbul’da, halkımızın umudu olmaya devam edeceğinin sözünü veriyor, hepinize saygılarımı sunuyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Selami Hakyemez Ocak 30, 2024 / 14:38 Yanıtla

Zafer Partisini savunacağım aklıma bile gelmezdi fakat son dönemlerde ülkenin hali ve söyledikleriyle aklımı çelmeyi başardılar. Ümit Özdağın söyledikleri çıkmaya başladı. Bundan sonra oyumu zafer partisine vericem kararımı verdim

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!