SON DAKİKA

En Son Nokta

ZENGİN ŞİRKETLER GRUBU’NA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Avcılarlı iş insanı Beşir Zengin’e ait olan Zengin Şirketler Grubu’nun yeni hizmet merkezinin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Açılışa çok sayıda seçkin davetli katılarak renk kattı.

Bilgileri Kopyala
ZENGİN ŞİRKETLER GRUBU’NA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Kategori: Genel - Bu haber 9.660 kez okundu.

Turizm, gıda, otomotiv, inşaat ve sigorta sektöründe önemli hizmetler veren Zengin Şirketler Grubu’nun yeni merkezi Avcılar Cumhuriyet Caddesi’nde açıldı. Beşir Zengin’in ev sahipliğini yaptığı açılış törenine; Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu, CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, MHP Avcılar İlçe Başkanı Muhammed Nur Kutun, dünyanın yaşayan en uzun boylu insanı olarak bilinen Sultan Kösen, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK başkanları, spor kulübü yöneticileri ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Açılış nedeniyle oldukça mutlu olduğunu söyleyen Zengin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Zengin, “Avcılar’da 15 yıldır hizmet veriyoruz. Bugüne kadar iş dünyasında yaptığımız güzel işlere artık buradan imza atacağız. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm bizim için önemli

Avcılar’da kentsel dönüşüm konusunda inşaat sektörüne ağırlık vereceklerini anlatan Beşir Zengin, bu konuda Ortadoğu dünyasından da çok ciddi talep aldıklarını söyledi. Türk vatandaşlarının yanı sıra Suriye, Irak, İran, Suudi Arabistan gibi ülkelerden insanları da Türkiye’de, Avcılar’da ev sahibi yaptıklarını kaydeden Zengin bu anlamdaki çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

İnan Avcılar gelişiyor

Açılışa katılan Avcılar Kaymakamı Kemal İnan Beşir Zengin ve ekibini tebrik ederken Avcılar’ın güvenilir emlak ve inşaat şirketlerine ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Bu anlamda Zengin Şirketler Grubunun Avcılar’ın büyük bir eksikliğini gidereceğini ifade eden Kaymakam İnan, Avcılar’ın her geçen gün geliştiğini belirtti.

Avcılar’a yakıştı

Zengin Şirketler Grubu’nun yeni merkezinin Avcılar’a çok yakıştığını söyleyen Belediye Başkanı Turan Hançerli ise “Kendilerine gösterdikleri çalışmalarda başarılar diliyorum. İlçemize değer katacak işlere imza atacaklarından hiç şüphem yok. Bugüne kadar tanıdığımız, bildiğimiz bir şirketti. Bugünden sonra da Avcılar’a katkı vererek yola devam edecekler” dedi.

Dünyanın en uzun insanı Sultan Kösen ilgi topladı

Mardin’den İstanbul’a gelen 2 metre 51 santimetre boyu ile Guinness Rekorlar Kitabı’na göre yeryüzünün yaşayan en uzun insanı Sultan Kösen, geçen yıl koronavirüs nedeniyle 5 günü yoğun bakımda olmak üzere 10 gün hastanede yattığını söyledi. Kösen, iki doz aşı olduğunu, doktoruna boy ve kilosuna göre 5 doz aşı olması gerektiğini belirtti. Gördüğü ilgiden memnun olduğunu da belirten Sultan Kösen, İstanbul’a gelirken, uçaktaki koltukların boyuna göre küçük kaldığını yine de rahat ettiğini söyledi. Kösen, 61 numara ayakkabı giydiğini hayatta boy ve kilo dahil hiçbir şeyden şikayet etmediğini ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!