SON DAKİKA

En Son Nokta

Zidane, Real Madrid’den istifa etti

Real Madrid’de Zidane depremi! Şampiyonlar Ligi’ni 3 defa üst üste kazanarak tarihe geçen Zinedine Zidane, Real Madrid teknik direktörlüğünden istifa etti. Basın toplantısında konuşan Zidane bu kararını, ‘Takımın değişime ihtiyacı vardı’ diyerek aldığını söyledi.

Zidane, Real Madrid’den istifa etti
Kategori: Genel - Bu haber 251 kez okundu.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid‘de teknik direktör Zinedine Zidane, görevinden istifa etti. Zidane istifa sonrası yaptığı açıklamada, “Bu takımın daha fazlasını kazanmak için bir değişikliğe ihtiyacı var. Gelecek sezon Real Madrid’in başında olmayacağım. Hem futbolcu hem de teknik direktör olarak hep arkamda duran, beni destekleyen taraftarlara çok teşekkür ederim” dedi. Başkan Perez de kendisi ve taraftarlar için çok üzücü bir gün olduğunu söyledi.

“HEMEN DEĞİŞİM GEREKİYORDU”

Düzenlenen basın toplantısında istifa kararını açıklayan Zidane, “Herkes için en doğru an buydu. Takım için her şey iyi giderken böyle bir karar almak garip durabilir ama bu takım kazanmaya devam etmeli. 3 yılın ardından bir değişim gerekiyordu. Bu karar insanlara anlamsız gelebilir ama benim için durum böyle değil. Değişimin hemen gerçekleşmesi gerekiyordu. Hayatımın sonuna kadar Real Madrid’e yakın olacağım, bu kulüp bana her şeyi verdi” diye konuştu.

TARİHE GEÇTİ

Başkent ekibinin başında 149 maça çıkan Fransız teknik adam 105 galibiyet, 28 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Zidane, bu sezon takımının başında Liverpool’u 3-1 mağlup ederek üst üste üçüncü kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş ve tarihe geçmişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Üzgünüm, bunu yapmana izin verilmiyor.