SON DAKİKA

En Son Nokta

103 emekli amiralin sözde bildiri paçavrasına jet yanıt: Haddinizi bilin, oturun oturduğunuz yerde!

103 emekli amiral adına yayımlanan sözde bildiri paçavrasına hükümet kanadından ve AK Partililerden sert yanıt geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, haddini aşan gruba, ”Oturun oturduğunuz yerde, o Türkiye eskide kaldı” sözleriyle had bildirdi.

Bilgileri Kopyala
103 emekli amiralin sözde bildiri paçavrasına jet yanıt: Haddinizi bilin, oturun oturduğunuz yerde!
Kategori: Genel - Bu haber 11.820 kez okundu.

Hangi aklın ürünü olduğu hala anlaşılamayan bir grup emekli amiral, Kanal İstanbul projesi, İstanbul Sözleşmesi’ni bahane ederek, ekledikleri Montrö Antlaşması paketiyle hükümete parmak sallarcasına bir bildiri paçavrası yayımladı. Siyasi içerikli ve tehdit dolu mesaja sosyal medya üzerinden vatandaşlar tepki gösterirken, Cumhurbaşkanlığı kanadından, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan sert açıklama geldi. Altun, haddini aşan 103 kişilik gruba, ” Dış güçlerin ezik piyonları büyüyen, güçlenen Türkiye’nin önünü kesemeyecek!” şeklindeki sözleri yöneltti.

 

Çığ gibi büyüyen tepkilerin odağındaki emekli amiraller, Montrö Antlaşması’ndan çekilmenin olası sakıncalarını anlatırken, Kanal İstanbul ve İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmeyi de bildiri konusu yaptı. Bildiri paçavrasına jet yanıt veren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ”Siz kimsiniz? Ne hakla milli iradenin meşru temsilcilerine parmak sallıyorsunuz? Türkiye bir hukuk devletidir. Bunu asla unutmayın. Vesayetçiler bir daha asla demokrasimize zarar veremeyecek. Dış güçlerin ezik piyonları büyüyen, güçlenen Türkiye’nin önünü kesemeyecek!” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabı üzerinden gösterdiği tepkinin detaylarına şu sözleri de ekleyen Altun, ”Neymiş, birkaç emekli amiral bir araya gelip bir “bildiri” yazmışlar! 5. kol unsurları da hemen heyecanlanmış. Oturun oturduğunuz yerde. O Türkiye eskide kaldı! Bu millet 15 Temmuz’da darbe heveslilerini nasıl tepelediğini dosta düşmana gösterdi. Haddinizi bilin!” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber yazılımı
Don`t copy text!